1. Funktionel indretning af forsamlingshuse og lignende

Har man et fællesrum, forsamlingshus eller et større foreningslokale, så kan det tænkes, at man har brug for ekstra siddepladser og eventuelt bordplads i disse rum. Af praktiske årsager er det ofte en god idé, at stole og borde sådanne steder nemt kan rengøres og pakkes ned igen. Gerne uden, at de fylder alt for meget i nedpakket tilstand.

  1. Kvalitet er vigtigt

Det kan måske være fristende at købe møbler af mindre god kvalitet til små penge, hvis borde og stolene ikke bruges hele tiden og måske heller ikke har en permanent plads, men faktisk er det lige præcis her, at man skal påtænke sig at købe varer af god kvalitet, da de dels skal kunne tåle almindelig slid, dels den ekstra slitage, der opstår, når noget bliver pakket sammen, flyttet og siden stillet op igen. Husk høj kvalitet betyder ikke nødvendigvis høj pris.

  1. Nøgleordene er slidstyrke og belastningsgrad

Har man brug for plast bord og plast stol kan det være en god idé at vælge nogle, der er nemme at rengøre, er robuste, funktionelle og kan bære en del vægt. Intet ødelægger en fest, forsamling eller møde mere end et bord eller en stol, der braser sammen lige pludselig. Det kan i den grad godt betale sig at købe møbler i en kvalitet, der faktisk kan holde til rigtig meget. Almindelige plastik stole, som man – måske – har eller har haft i haven og på terrassen derhjemme, er ikke stærke nok til dette brug.

  1. Praktisk, praktisk, praktisk

Med sproglig inspiration fra et kendt tv-koncept så kan køb af plast borde og stole til forsamlingsrum, fællesrum, foreningslokaler og alle de andre steder, hvor vi samles fra tid til anden, koges ned til én ting nemlig, at det skal være praktisk. Både når det gælder opsætning, nedtagning, rengøring, vedligeholdelse og opbevaring. Praktikken trumfer æstetikken i dette tilfælde.