Snak om problemerne i forholdet; Kom godt ud af det med hinanden

Det er ikke altid nemt det med at være i et forhold, problemer skabes, og en konfliktoptrapning startes. Det er derfor vigtigt at man som partner sørger for at komme godt ud af det hele med hinanden. Men hvis ikke det fungerer i forholdet, er det altid en god ide at finde ud af at komme godt ud af det med hinanden.

Parterapi hvad kan det hjælpe?

Hvis I ikke er i stand til at snakke om problemerne, uden at fare i totterne på hinanden, og/eller ikke kan tale objektivt eller konstruktivt om tingene, så skal man overveje parterapi i stedet. Ender I med at skulle gå til professionel parterapi, så kan i få den rette vejledning. I vil kort sagt blive klogere på hvad problemerne virkeligt er, samt hurtigere kunne komme ind til roden af problemet, det er en god ide et gå til parterapi ved erfaren terapeut.

Hvad gør en terapeut/Hvad betegner ordet ”terapeut”?

Coaching består af en række spørgeteknikker og -metoder, der bruges på en sådan måde, at du selv finder ud af, hvad du kan gøre for at løse problemet. Med andre ord: Coaching handler om, at du opdager og udnytter dit eget potentiale – at du finder frem til din egen sandhed, og hvad der er det rigtige for dig. Coaching er altså ikke decideret rådgivning, da en coach ikke giver gode råd til, hvordan du kan løse dine problemer. Du er din egen ekspert i at leve dit liv – og dermed den bedste til at give råd, der passer til dine erfaringer, evner og personlige værdier.

Coaching og terapeut?

Coaching og terapi er altså det samme, eller det kan mange af de samme ting. For når man er coach eller terapeut spørger man ind på bedste velgående til hinanden. For at sikre at ramme de rigtige punkter, og finde frem til hvad der kan være svært, så laver man øvelser og roder ud i problemerne.