Den personlige bryllupsfest: Vælg dekorationerne til den store dag

Af forskellige grunde vælger mange at tage teten selv når dagen for brylluppet er sat. Ønskerne er specifikke – drømmebrylluppet kan være svært at forklare. Drømmer du om det eventyrlige, magiske skov bryllup med fairy lights og rustik bordopdækning? Fantasere du om at gå ned af “midtergangen” til lyden af bølgebrus, hvorefter du invitere til middag, hvor klassiske blomsterdekorationer har centerpladsen på enkelt bordene? Har du måske været til et bryllup, hvor du forelskede dig i dekorationen, men hvor budgettet ikke kan dække venuen?

Der kan være mange grunde til, at det kommende brudepar vælger at bruge gør-det-selv løsningen. En af de essentielle trin i planlægningen af bryllupsfesten er valget af pynten og dekorationen. Her kan det hjælpe af finde ét sted, hvor du kan købe det meste. Det sparer tid og energi – der er mange andre tidskrævende aspekter i forbindelse med den store dag.

Inspirationsbilleder, pinterest boards, hvor du kan få idéer til den dekoration du vil have, er der nok af. Klassisk, blonde bordløber med blomsterguirlander og knæk-hvide bordkort. Bryllupsskilt til festen, gæstebog med tilhørende polaroid kamera. Fairy lights og rustik, eathy dekorationer. Når du har fundet ud af, hvad din bryllupsfest har brug for, er det tid til at planlægge udsmykningen af den valgte venue. Og husk, det er okay at sætte familie og venner i arbejde, så du kan koncentrere dig om dagens store opgave: At sige ja til din udkårne.

Der er mange steder du kan starte, når du leder efter pynt og dekorationer til din store dag. Start med planlægningen på all4party.dk. Her kan du finde alt fra ballonbuer til fairy lights til bordløber til bordkort. Sæt de æstetiske rammer for din store dag, så du kan slappe af og nyde selskabet og den gode mad.