Sådan gør du intimbarbering til en god oplevelse

intimbarbering

Det kan være noget så nervepirrende at skulle intimbarbere sig. Det er trods alt et ømt område, og man kan være nervøs for, at man får gjort det ordentligt – specielt hvis det er lige inden en tur på stranden.

Læs med her, hvor der kommer en række råd til, hvordan du kan gøre intimbarbering til en god oplevelse.

Fjern med en skraber

Hvis du vælger intimbarbering med en skraber, så er det for det første vigtigt, at du bruger en ny skraber og ikke den, du lige har barberet dig i armhulerne med! Når du barberer dig dernede, så bliver hårene skåret af ved huden, og du kan få et flot og glat resultat.

Det tager dog lige øvelse, for det er et område, der er svært at komme omkring. Det kan hjælpe at bruge den ene hånd til at stramme huden dernede ud, mens du barberer med den anden. Det kan også hjælpe, hvis du står med spredte ben i badet, så du har nemt ved at komme til. Det kan være svært at se, om man har fået det hele væk alt afhængigt af, hvor meget hår man vil fjerne, og derfor kan det være en god idé at mærke efter med hånden, så du ved, om du er helt glat dernede.

Intimbarbering med hårfjerningscreme

Dette kan være en god løsning, hvis du gerne vil have, at det skal gå hurtigt. Ved denne metode skal du blot påføre cremen der, hvor du ønsker at fjerne hårene. Hårene bliver opløst ved cremen, og det tager måske omkring 8-10 minutter, før du er helt glat dernede.

Du må aldrig – aldrig – bare begynde at bruge en hårfjerningscreme i skridtet, inden du først har testet, om du kan tåle produktet. Lav en allergitest 24 timer inden, hvor du påfører en smule af creme – f.eks. på dit ben og se, om din hud reagerer dårligt på det. Fordelen ved denne metode er også, at er helt smertefrit, hvis du kan tåle produktet.

Brug en creme efter

Selvom du følger disse anvisninger og er forsigtigt, så kan du stadig opleve, at du får røde knopper omkring skridtet efter barbering. Den gode nyhed er, at du let kan sørge for, at du ikke får knopper ved at bruge en creme, som er lavet til formålet. Med sådan en creme er du sikker på en god barbering uden røde knopper.