Omfavn den selvsikre arbejdskvinde du er

Vi ønsker alle det perfekte liv og det perfekte job. I vores morderne samfund bør du som selvstændig karrierekvinde udstråle dine kompetencer både arbejdsmæssigt men også som individ. Selvtillid og udseende akkompagnerer hinanden. Du vil gerne have et udseende, der afspejler din arbejdsmoral og dine værdier. Start med at sikre at du kender dine mål og str. og vælg så kun det tøj, som du føler, at du ikke kan undvære, det skal være noget, du føler dig godt tilpas i og som kommer til at blive brugt. Samtidig bør du vælge et tøjbrand, der repræsenterer kvalitet. Brandet ”Mos Mosh” er et international mærke, der fokuserer på tøj til hverdag og arbejde af høj kvalitet med et stramt og sofistikeret design. Find dine nye Mos Mosh yndlings bukser og t-shirts her.

Gang

Det lyder skørt, men hvis du lægger fokus på din gang, vil det smitte af på dit selvværd og især din udstråling. Vis hvem du er. For at forbedre din gang, skal du blot spænde i maven, ryk skuldrene tilbage og gå som hvis dit hoved var holdt oppe med en snor. Dit mindset betyder også meget. ”Fake it till you make it” gælder både i dit arbejdsliv og også omkring din attitude. Hvis du begynder at tænke, at du udstråler selvtillid, vil du også gøre det.

Orden

Et ekstra tip er at holde god orden. Rod på arbejdspladsen eller i hjemmet, kan ofte føre til en opgivende følelse. Er der ikke orden på dit skrivebord, er det sværere at have orden i hovedet, hvilket nemt kan føre til overspringshandlinger. Sørg derfor altid for at have ryddet dit skrivebord, så er der plads til inspiration og ideer, og du får den bedst mulige start på arbejdsdagen. Gør du dette til en vane, vil det med tiden forbedre dine præstationer, og du vil automatisk virke mere professionel.