Derfor bør du bruge Istex garn til dit næste strikkeprojekt

Et strikkeprojekt kan være afslappende og afstressende, hvis du har meget i hovedet eller bare trænger til en pause. Du kan fordybe og engagere dig i det og få en flot sweater eller hue ud af det, som du måske også kan blære dig lidt med. Men hvad skal du tænke på, før du starter dit nye strikkeprojekt.

Islandsk miljøvenligt kvalitetsgarn

Du skal bruge noget godt garn, når du strikker. Det giver sig selv. Men hvad skal du lige vælge? Istex garn er et super godt bud på garn i kvalitet, som ovenikøbet er lavet med omtanke på miljøet. Vælg Istex garn til dit næste strikkeprojekt. Istex garn kommer fra Island, hvor fårene lever helt frit og har det godt. Fårene leverer noget af den reneste uld, da der ikke sker noget forurening eller lignende i fjeldene, som bliver brugt til at lave Istex garn, som du kan få hjem i stuen til din nye, flotte, Islands-inspirerede sweater til den kolde vinter. Island har en lang fortid, når det kommer til at strikke, og på grund af det kolde klima, måtte deres trøjer være varme og af god kvalitet, samtidig med at de udviklede flotte mønstre, som stadig bruges i dag.

Fordele ved at strikke

Som nævnt kan det få din hjerne til at give slip og afstresse, når du strikker. Det kan være en god måde at synke ned i sofaen efter en lang dag på arbejde, når du har brug for at tømme dit hoved og slappe af. Det kan også bringe glæde til dig, når du til slut står med et resultat, du er stolt af, og som du bliver glad for på de kolde søndagsmorgener. Så kan du lige trække din helt egen hjemmelavede sweater over hovedet og hygge dig med en kop kaffe og en god film.