Har du en iværksætter i maven?

Hvis du drømmer om at omsætte din gode idé til business, så er der flere veje, du kan gå, for at få den drøm til at gå i opfyldelse.

Det kan være, at du kommer i mål med din drøm. Det kan være, at du ikke gør. Men prøver du ikke drømmen af, så kommer du aldrig til at få svaret på, om det lykkes.

Kvindelige iværksættere

Mange kvinder afholder sig fra at kaste sig ud i iværksætteri i større skala, fordi de har en meget veludviklet ansvarsfølelse i forhold til hjem og børn. Der skal være tryghed i økonomien både i dag og i morgen. Især hvis der er børn, vil mange kvinder værge sig imod at tage skridtet ud på den økonomiske is.

Hvis isen ikke holder, så er det hele familien, der ryger i vandet. Det er der ikke så mange kvinder, der er parate til at risikere.

Men der er også kvinder, der har is nok i maven (i stedet for under fødderne) og tiltro nok til sit projekt til, at de tør noget mere.

Er du den ene eller den anden type kvinde? Eller er du mere hende, der helst vil gå med både livrem og seler?
Uanset hvad, så er der flere veje at gå for at nå dit mål. Nogle veje er bare mere krogede end andre.

At gå den lige vej

Den lige vej er selvfølgelig den korteste vej. Den vej er der nogle, der har held til at følge. Læs for eksempel her om den meget unge Daniel, som trodsede alle odds og fik banket en million-virksomhed op på sin målrettethed og dygtighed alene. Hatten af for det.

Det er dog langt fra alle, der har den mulighed den dygtighed og det held, der kræves for at gøre ham den kunst efter. Find din egen vej, og gå den i dit eget tempo. Det er også en værdifuld proces, der ligger på vejen til at nå dit mål.

Og gå din vej i den hastighed, der gør, at du kan følge med.