5 kalendergaver til den kræsne mænd

Selvom det er fantastisk at give gaver, kan det være svært at ramme plet. Her får du fem gode ideer til konkrete kalendergader til den kræsne mand. Du kan desuden finde endnu mere inspiration til kalendergaver til ham på juleri.dk.

1. Barbermaskine

Selv den mest kræsne mand har brug for en barbermaskine. Det betyder meget at have en god barbermaskine, så man opnår de bedste resultater så hurtigt og effektivt som muligt. På den måde kan du hjælpe din mand til en nemmere hverdag, uden at han behøver at gå på kompromis med sit udseende eller sin velvære. En god barbermaskine er med andre ord et must have for dagens mand.

2. Køkkenknive

Om han kan lide at lave mad eller ej, er et ordentligt sæt køkkenknive et godt bud på en god gave. Det er ikke noget nyt, at manden langsomt er rykket ud i køkkenet, og mange mænd gør i dag en dyd ud af deres madlavning. Men om han er nybegynder eller erfaren kok, betyder ikke det store. Et sæt køkkenknive kan enten tjene som inspiration til at komme i gang eller til at bygge videre på eksisterende kulinariske evner. Desuden er mange mænd vilde med godt udstyr, og der er intet som et sæt gode knive, der kan øge fornøjelsen af at stå i køkkenet.

3. Parfume

Mænd er måske ikke så meget for at indrømme det, men den moderne mand går også op i sit udseende. Derfor er en oplagt gave at købe en parfume. Det er de færreste, som har noget i mod at lugte godt. Samtidig viser du, at du sætter pris på, at han går op i sig selv og ikke går på kompromis, når det kommer til god hygiejne.

4. Specialøl

De fleste mænd elsker øl – nogle er feinschmeckere, mens andre holder sig til de mere klassiske af slagsen. Der findes tusindvis af forskellige øl og i forskellige prisklasser, så der er rig mulighed for at give din mand en smagsoplevelse, han ikke vil glemme. Tag på jagt i alt fra supermarkeder til specialbutikker og køb noget, du tror, vil falde i hans smag. Mange steder yder de desuden god vejledning, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp.

5. Oplevelser

Du går aldrig galt i byen med en oplevelse, og det behøver ikke at være dyrt. En tur biografen kan sagtens gøre det. Andre forslag kan være at invitere ud at spise, tage i teateret, til koncert eller til en sportskamp – der er rigeligt at vælge imellem. Ved at give en oplevelse kan I sammen tage på eventyr. Liget meget hvad vil han blive en oplevelse rigere og få nye minder til mindeskuffen.