Pænt og rent tøj med svenske Steamery

Steamery er et svensk mærke, som det nok ikke er alle, der kender til. De laver fnugfjernere, hånddampere, fnugbørster og lækre vaskemidler. Det er derfor et mærke, som sætter fokus på, at det skal være nemt at holde sit tøj pænt og rent.

Steamery blev grundlagt i 2014 af Martion Lingner og Frej Lewenhaupt i Sverige. Brandet blev grundlagt på det grundlag, at modeentusiaster ikke skulle bekymre sig om fnulleret og krøllet tøj.

Med brandets hånddampere bliver det let som en leg at skulle rette det krøllede tøj ud. Man behøver med denne ikke at skulle have strygebræt og strygejern frem – som vi alle godt ved, er pakket godt væk og besværligt at finde frem igen. Det er det samme med den store damper, hvis man har investeret i sådan en. Den bliver også gemt pænt væk og er besværlig at finde frem. Steamerys hånddamper fylder ikke meget og er derfor nem at gemme væk, samtidig med at du kan have den med på farten. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om, at dit tøj bliver krøllet, når du er ude at rejse.

Steamerys fnugfjernere er helt fantastiske til dine strikketrøjer og -cardigans. Det giver tøjet helt nyt liv, så det ikke ser gammelt og brugt ud. Disse er også små og håndholdte, så det er nemt at bruge dem og have dem med på farten.

Deres genanvendelige fnugbørster er også perfekte til det travle hverdagsliv. Med den kan du have fnugfrit tøj uden at bruge den klistrede fnugrulle. Den er et mere bæredygtigt alternativ til den klassiske fnugrulle – og er nem at tømme.

Steamery vaskemidlerne er også helt fantastiske. For det første virker de, når du vasker tøjet på kun 30 grader, hvilket forlænger dit tøjs levetid. Det virker selvfølgelig også rigtig godt mod snavs og pletter og har en dejlig frisk duft. Vaskemidlerne findes både til farvet tøj, hvidt tøj, sportstøj og sart tøj.

Steamery er derfor lavet for at hjælpe med at forlænge dit tøjs levetid, så det holder sig pænt i længere tid. Du kan kigge på Steamerys kollektioner flere steder på nettet, blandt andet på Svare Studio.