Briller Odder med fokus på brillemoden 2022

Hos briller Odder er der fokus på de nyeste tendenser inden for brilleverdenen 2022. Nøgleordene for briller odder for dette år er retro, farverige, finurlige, transparente og bæredygtige. I denne artikel vil vi skrive lidt om brillemoden lige nu, som du kan finde hos briller odder midt på gågaden.

Bæredygtige briller odder

Går du meget op i at dine nye briller skal være bæredygtige så findes der flere kollektioner der er bæredygtige. Flere af de store mærker er begyndt at tænke på bæredygtighed, og der findes kollektioner hvor materialet er baseret på genbrug. Er dette et vendepunkt for dig, så spørg optikerne hvilke briller odder der er bæredygtige eller baseret på genbrug.

Farverige stel hos briller odder

Et kendetegn for briller odder indtil videre dette år er at de er farverige. Stellet i 60’erne og 70’erne begyndte at få farve på brillerne, da man gjorde op med de traditionelle tendenser inden for mode.

Finurlige former på briller odder

Formen på briller odder er inspireret af moden for nogle årtier siden. Dengang var runde og cat eye former på højeste mode. John Lennon var med til at gøre de runde briller populære, og nu er de altså tilbage igen.   Den retro brilleform – katteøjet – er også tilbage hos briller Odder. Det gælder både ved briller og ved solbriller.

Transparente brillestel hos briller odder

Et andet kendetegn ved året brillemode hos briller odder er de transparente stel. Du har sikkert set den løbende gennem året, og det passer perfekt ind i en anden af årets store tendenser. Nemlig den lette og elegante brille. Hos briller odder får de løbende sortimentet skiftet ud med de moderigtige briller og solbriller.

Start med en synsprøve hos briller odder

Før optikeren hos briller odder kan finde de helt rigtige briller eller solbriller med styrke i til dig, bør du få foretaget en synsprøve. Denne viser hvilken styrke brilleglas du skal have. Og om du har nogle bygningsfejl brillerne skal tage højde for.

Briller odder med detaljer i guld

Farverigt stel og lidt udfordrende former på brillerne, er nøgleordene for den nye briller odder mode. Udfordrende på den måde, at de er lidt anderledes end de brilleglas, vi er vant til at se inden for brillemoden. Det gælder både de helt runde brilleglas, de transparente stel, og de kantede stel med iøjnefaldende farver. På den måde trækker briller odder i dag tråde tilbage i tiden til flere årtier siden.

Briller Odder kan også have detaljer i guld – eller forgyldt – ligesom vi også så det i 70’erne. De gyldne detaljer skaber et udtryk af let elegance og vægtløse briller. Det samme gør sig gældende for briller odder med transparent stel. Både de transparente og de lette stel med gyldne detaljer er i høj kurs hos optiker odder lige nu. Denne brillemode for 2022 gælder for både solbriller og briller odder.

De dygtige optikere hos optiker Odder hjælper dig med hele processen fra synstest til du står med din nye brille.