5 tips til at indrette tennageværelset

Dette indhold er sponsoreret

5 tips til at indrette tennageværelset

Teenagerværelset kan være svært at indrette. Det er både her der skal leges, laves lektier, men også slappes af. Vi kommer her med fem ting der er gode at tænke ind, når teenagerværelset skal indrettes, så du kan have det med i dine overvejelser fra start. 

  1. Inddrag din teenager

Først og fremmest er det vigtigt at have teenageren selv med ind over indretningen af værelset. På denne måde får man skabt et værelse, hvor vedkommende nyder at tilbringe sin tid og slapper af. Diskuter derfor hvilke funktioner rummet skal have og hvordan det skal se ud for at skabe et overblik over indretningen.

  1. Vær ikke bange for farver

Selvom man måske er vant til de klassiske og kedelige hvide vægge, skal man altså ikke være bange for at putte en farve på i stedet. Fine lyse farver skaber en følelse af rum og ro, mens mørke skaber en hygge, så inddrag den farve, der passer bedst til rummet og som eventuelt er teenagerens yndlingsfarve. Hvis man ikke er klar på at male, kan man også nemt inddrage farver i indretningen ved hjælp af enten møbler eller nips i fine farver.

  1. Plads til venner

Når man er teenager skifter man oftest legene ud med blot at hænge ud med sine venner, derfor kan det være en god ide at skabe et rum oplagt til dette formål. Overvej derfor at inddrage møbler man kan sidde/ligge i, udover sengen, så der er plads til besøg af mange venner, dette bliver uundværligt.

  1. Plakater på væggene

Plakater er meget in lige nu, og derfor også oplagt at hænge på teenageværelset. Ved Minida kan man finde disse fine Plakater med stjernetegn, der vil passe perfekt på teenageværelset og give et fint udtryk. På Minida.dk finder man mange forskellige slags plakater med både forskellige motiver, men også størrelser, så med Minida kan man nemt finde lige præcis den plakat, der passer ind på værelset. 

  1. God opbevaring

Opbevaring er super vigtigt i hvilket som helst rum man indretter, og teenageværelset er altså ingen undtagelse. Her skal være plads til tøj, skoleting og eventuelle fritidsinteresser. En god ide er, at tænke lukkede opbevaringsløsninger ind. For hvis man undgår de åbne, så kan man gemme alt rodet væk og skabe et mere ryddeligt og pænt udtryk.

 

Alle disse tips er gode at overveje, når man skal indrette teenageværelset. Det er dog ikke nødvendigt at gennemføre dem alle. At skifte opbevaringen ud, eller hænge en plakat op fra Minida, kan også gå en lang vej i forsøget på at skabe et nyt udtryk, så det er bare at prøve sig frem.