Tips til et personligt badeværelse

Danskerne bruger i gennemsnit 15 minutter om dagen på toiletbesøg. Derudover bruger man også tid på badeværelset, når man skal gøre sig klar om morgenen og til arrangementer. Derfor bør toilettet ikke bare være trist og kedeligt. Det kan sagtens emme af hygge, hvilket også gør det til en god oplevelse at besøge det. Badeværelset kan sagtens indrettes optimalt og hyggeligt uanset størrelse, form og budget.

Hvad bør man overveje til badeværelset?

Boligindretning kan være en svær størrelse at have at gøre med. Ikke mindst fordi der findes et hav af forskellige indretningsstile. Hjemmet er din base, hvor du bruger mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt at indretningen passer til dig – også på badeværelset. Som noget af det første kan man overveje, om stilen fra de andre rum i hjemmet skal følge med ind på badeværelset eller om badeværelset skal give en helt anden stemning og atmosfære.

Derudover kan man med fordel invitere naturen indenfor, hvis man ønsker en skandinavisk stil. Der er flere forskellige muligheder for at invitere naturen inden på badeværelset. Man kan for eksempel spice badeværelset op med flotte planter og blomster. Man kan også købe naturskønne malerier eller plakater. Hvis man gemmer på lille kreativ side, kan man også kreere sit eget med blade og grene fra naturen. Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan gøre.

Din indretning kan derudover også kombineres med farver. Farver kan påvirke både sind og humør og skabe personlighed og liv. Du kan både lege med farver på væggene men også via møbler og andet interiør. Med farver kan du få et stilrent badeværelse med fokus på personlighed og stemning.

Ønsker man et praktisk badeværelse, kan man med fordel overveje at placere en sæbedispenser på væggen ved håndvasken. Dette er både et praktisk og hygiejnisk valg. Sæbedispensere findes i flere forskellige designs. Derfor kan man helt sikkert finde en sæbedispenser, som passer ind til et personligt badeværelse.