Tips til at skabe minimalistisk stue

Skandinavisk design er i dag meget populært verden over. Den minimalistiske stil er kommet for at blive, og det er der god grund til. Minimalistisk indretning er simpelt, men smukt. De afdæmpede og naturlige farver, med sine klare linjer, går op i en højere enhed. Man kan bruge begrebet ”less is more”, da det beskriver stilen ret godt. Sofa, sofabord, gulvlamper og reoler i afdæmpede farver, er alle møbler, der passer godt til den minimalistiske stil. Hvis du mangler lidt inspiration til en minimalistisk stue, kommer der her lidt tips.

Afdæmpede farver og få møbler

Det essentielle for en minimalistisk stue er som sagt få møbler, i afdæmpede farver. Naturfarver indgår ofte i skandinavisk indretning. Du skal selvfølgelig have de møbler, du skal bruge, såsom sofa, sofabord og tv-bord. Du kan vælge at købe disse møbler i afdæmpede farver, så det passer til stilen. Belysning er også vigtigt i en stue, da det er med til at skabe en hyggelig stemning. Her er gulvlamper et godt valg. De kan også fås i minimalistiske designs, i afdæmpede farver. For at skabe en minimalistisk stue, kan du også sagtens have pynte ting i rummet. Der er dog en god ide, at de passer i farverne, til resten af møblerne. For at skabe en minimalistisk og skandinavisk stue, er det dog vigtigt med ikke alt for mange ting i rummet, da man går efter begrebet ”less is more”. En minimalistisk stue kan skabes på mange måder, derfor er det vigtigste at finde din stil.

Minimalistisk indretning kan fås online

Internettet er stedet, man finder minimalistisk indretning. Der findes utallige muligheder indenfor produkter og hjemmesider, der forhandler skandinavisk design. Du kan få alt fra gulvlamper til vaser. Der er mange muligheder, for at du kan skabe lige præcis den stue, du ønsker. Så hop ind på nettet og få inspiration.