Allergivenlige hudplejeprodukter og økologiske tekstiler inspireret af den danske natur

dansk natur

HUMDAKIN er en dansk virksomhed, som dagligt arbejder for at tilbyde mennesker bæredygtige og økologiske hudplejeprodukter og tekstiler. Hudpleje Produkterne er produceret med nordisk islæt i form af dufte fra kendte nordiske ingredienser såsom kamille, havtorn, rød tang og salvie. Produkterne er milde mod huden, og er samtidig med til at passe på vores planet. 

De velduftende hudplejeprodukter bringer luksus ind i din hverdag, og giver lysten til at bevare et pænt og rent hjem. De miljøvenlige rengøringsprodukter er med til at holde dit hjem rent, og er samtidig produceret under ordentlige arbejdsforhold, så der ikke bliver gået på kompromis med de etiske forhold. 

Skab et velduftende og moderne hjem

HUMDAKIN hjælper med at skabe et velduftende og moderne hjem for dig, som går op i planeten.  

Hudplejeprodukterne er uden kemiske parfumer, og er parabenfrie og allergivenlige, som giver din hud de bedste betingelser for at få den rigtige næring og pleje i dagligdagen. Et sundt forhold til rengøring og din egen hud er med til at øge livskvaliteten i det daglige. At erhverve sig bæredygtige produkter er en investering i fremtiden, og giver ikke kun dig selv et friskt pust, men også dine nærmeste. 

HUMDAKIN producerer økologiske bomulds tekstiler, som gavner din hud. Bæredygtige tekstiler har gennem hele produktionsprocessen mødt høje sociale og miljøkriterier. Hele forsyningskæden er sat op omkring at skåne planeten. Gør din krop en tjeneste og skån den for tekstiler produceret under ringe forhold, men også af ringe kvalitet. Håndklæder i økologisk bomuld er en genial måde at pleje din krop dag ud og dag ind. Et blødt håndklæde produceret i økologisk bomuld kan pryde ethvert hjem og giver tilmed en effektiv sugeevne. Bæredygtige håndklæder giver god samvittighed.