Forkæl dig selv med disse behandlinger

Som kvinde er det vigtigt, at vi stopper op og forkæler os selv, da vi nemt kan glemme selvforkælelse i den travle hverdag. Heldigvis findes der et hav af lækre behandlinger, som du kan give dig i kast med!

Japansk lifting

Ønsker du at forkæle dig selv, er en behandling med japansk lifting måske den rette for dig? Behandlingen er en lækker og beroligende ansigtsterapi, som forebygger rynker og giver huden en helt ny glød. Efter en japansk lifting vil du helt sikkert også være afstresset og have en ny ro i krop og sjæl. Overordnet består en japansk lifting af akupressur, ansigtszoneterapi, masker og massage. Læs mere her, hvis du vil forkæle dig selv med en afslappende behandling.

Eyelash extensions

Elsker du at kræse om dit udsende og velvære, så kan du forkæle dig selv med eyelash extensions. Behandlingen giver dig flotte øjenvipper, som gerne skulle holde 4-6 uger, dog kræver de en opfyldning efter 2-3 uger, hvis du vil opretholde det fyldige look. Med eyelash extensions kan du finde den type og stil, som passer lige til dig, da der findes rigtige mange forskellige slags.

Neglebehandling

For mange kvinder er det luksus at få ordnet sine negle, og noget man bør gøre oftere, da det giver et boost til selvtilliden. Der findes mange muligheder i form af gellac, manicure, akrylnegle og gelenegle, som hver især har hver deres fordele. Du kan hos negleteknikker få ordnet dine negle helt, som du ønsker, og hvilken kvinde drømmer ikke om det?

Wellness massage

Drømmer du om en behandling, som forkæler din krop, så bør du booke en massage! Især en wellness massage er en populær behandling for kvinder, da behandlingen afstresser hele kroppen. Du vil bagefter være afstresset og højst sandsynligt være mere klar til hverdagens mange opgaver.