Sådan får du fyldt op i din makeuptaske igen

Nogle kender det, andre har aldrig oplevet det. Følelsen af at kigge i sin makeup-taske og se, at den er tom. Måske ikke nødvendigvis tom, men tom for makeup, du faktisk gider bruge.

Det er en krise, de fleste kvinder kender til. Hvad skal du så gøre ved krisen? Du kan bruge mange tusinde kroner på makeup og spise havregrød resten af måneden. Eller du kan gå til det strategisk.

Lav en ønskeliste

Først og fremmest. Du brokker dig sikkert over, hver gang du har fødselsdag eller julen er på trapperne, at du ikke har nogle ønsker. Skriv dine ønsker ned! Nu har du et, som er virkelig presserende.

Derudover er der alle mulige små gaver imellem julen og din fødselsdag. Der er valentinsdag, der er mors dag, der er jubilæum på arbejdet, der er værtskabsgaver, der er alle mulige små og store begivenheder, hvor du kan ønske dig det helt rette kosmetik.

Du kan tage et klik her, hvis du sidder med et tomt hoved, når du så skal skrive ned, hvilke kosmetikprodukter du rent faktisk mangler. Det giver dig ikke meget glæde, hvis du blot modtager endnu en mascara, som du ikke gider bruge.

Så husk at skrive det ned og at give ønskerne væk. Det er ikke alle mennesker, der ved, hvilken eyeliner du faktisk bruger.

Et budget, som tænker over din kosmetik

En anden måde finder kosmetik er ved at huske dig selv på, at du mangler det. Det betyder, at du skal lægge penge ind i dit budget, som kan bruges til kosmetik hver måned.

Det behøver ikke at være mange penge. Hvis din makeup taske er helt tom, skal du selvfølgelig købe lidt med det samme, så du har til fester og arrangementer. Men derfra kan du så begynde at planlægge det lidt bedre.

Læg dig et budget, så du får bedre råd til den kosmetik, du mangler. det kan være, du skal skrue lidt ned for dit forbrug på andre områder.

Det kan også være nogle af de faste månedlige udgifter kan skiftes. Måske kan du skifte fagforening, a-kasse, mobiltjeneste, streamingtjeneste, forsikring eller lignende. Vi har ofte alt for mange månedlige udgifter, vi ærlig talt ikke helt ved, hvorfor vi har.

De hober sig op og bliver ikke altid afmeldt i tide. Den kunne jo være, du en dag skal brug HBO igen. Få det afmeldt og styrk din økonomi på den måde. Så går der ikke længe, før du har råd til skøn kosmetik.