Ønsker du længere og sundere hår? Så læs med her

Står længere og sundere hår øverst på din ønskeliste? Denne hårtype er der mange, der ønsker sig, men det kan være en lang og hård vej dertil. Dog er der nogle råd, som du kan vælge at følge, som forhåbentligt kan hjælpe dig lidt på vejen. For det er altid en god idé at pleje sit hår på den bedst tænkelige måde.

Brug den rigtige shampoo

Bruger du shampoo? Det er muligt at finde shampooer, som er tilegnet netop dine behov og din hårtype. Hvis dit hår for eksempel er tykt eller farvet, kan du finde en shampoo, som passer til dette. Du kan også finde shampoo til fint hår, hvis dit hår er tyndt og fint. Men husk at ens hår ikke behøver at blive vasket hver dag, da det faktisk kan slide dit hår.

Undgå varme redskaber

Et andet godt råd til længere og sundere hår er at bruge glattejern, krøllejern og føntørrer så lidt som muligt. Lad i stedet håret lufttørre eller andet, da du på denne måde ikke slider dit hår ved de andre varme redskaber. Hvis det er alt for svært at undlade, kan du prøve at trappe mere og mere ned. Måske, du til sidst helt kan undvære det?

Husk at klippe håret

Selvom du ønsker langt hår, kan du altså ikke komme udenom at håret stadig skal klippes – og gerne hver 3. måned eller deromkring. Hvis håret ikke bliver klippet, og du i stedet for bare lader det gro, vil det til sidst blive virkelig slidt og knække. Derfor får du altså i længden længere, men også sundere hår ved at klippe det regelmæssigt. Så gerne husk at blive klippet, inden det er for sent.

Dette var 3 gode råd, som kan hjælpe dig med at få længere og sundere hår.