Bivoks til træpleje og hjemmelavet kosmetik

Har du længe gået og overvejet, om du skulle prøve kræfter af med at lave din helt egen kosmetik? Er du derfor på udkig efter noget bivoks, som du kan bruge i netop disse hudprodukter? Måske du slet ikke er interesseret i at lave kosmetik, men derimod at pleje nogle træoverflader, som du har i dit hjem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om netop bivoks, som både kan bruges til træoverflader og i kosmetik. I dit arbejde med bivoks ligegyldigt, om du laver kosmetik eller plejer træ, kan du desuden være helt sikker på, at du ikke får allergiske reaktioner af bivoksen. Bivoks er nemlig et 100% naturprodukt, som altså hverken indeholder pesticider eller tilsætningsstoffer, hvorfor langt de fleste altså kan tåle det. Derudover kommer bivoks altså i mange forskellige former, og du kan blandt andet vælge mellem flydende bivoks, bivoks plader, bivoks granulat og bivoks lys. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i at udforske? Så kan du altså lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af bivoks.

Sikr din træoverflade mod udtørring

Som sagt, kan bivoks også anvendes til pleje af træoverflader, og har du derfor netop en træoverflade, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, så kan du altså med stor fordel anvende bivoks. Det er desuden en utroligt miljøvenlig måde at behandle sit træ på, idet bivoks, som sagt, ikke indeholder nogle former for kemikalier. Ved at anvende bivoks på dine træoverflader sikrer du altså, at de ikke tørrer ud samtidig med, at du kan gøre træet vandafvisende. Voksen må desuden gerne komme i kontakt med fødevarer, hvorfor du altså sagtens kan anvende den på fx spiseborde og skærebrætter af træ.

Lav kosmetik mod tør hud

Er det derimod kosmetik, du ønsker at bruge bivoks til, kan du med stor fordel anvende det som base, idet det ikke optages i huden. Dermed holder bivoksen altså på din huds fugt, og du kan derfor også med stor fordel anvende på steder, hvor din hud har tendens til at blive tør. Bland blandt andet bivoksen i salver, håndcremer, læbepomader samt andre hudplejeprodukter, som du kan smøre på alle de steder, hvor din hud er tør.