Blusbar er din nye bedste ven

Måske du elsker uld og bruger det året rundt? I så fald kender du nok allerede blusbar, men læs endelig videre og få lidt input.

Hvis du tænker ”NEJTAK! Det kradser” er der gode nyheder. Uld er nemlig ikke længere et kradsende materiale men et uundværligt supplement til din garderobe. Og du vil helt sikkert blive overrasket, når du afprøver blusbar.

Blusbar by basics

By basics er et dansk brand, der excellerer i naturmaterialer. Firmaet stræber efter de bedste standarder indenfor både produktion, pasform og holdbarhed, og de forskellige kvaliteter fra mærket har opnået certificeringer indenfor bæredygtighed. Fx er blusbar Øko-tex certificeret.

Mærket er gået fra at være ukendt til på få år at være kendt af de fleste kvinder i deres bedste alder. Udover skiftende kollektioner fra år til år har by basics deres basislinjer, hvor du altid er garanteret den gode kvalitet og pasform år efter år.

Blusbar er uldkvaliteten fra by basics. Det er en hel kollektion, hvor du kan finde alt fra håndledsvarmere over cardigans og toppe til lækre bukser. Hver item fra blusbar er håndklippet og udført med omhu. Du kan godt gå hen og blive lidt afhængig, i hvert fald er der mange, som supplerer deres blusbar hvert år med nye farver.

Uld kan lidt af hvert

Uldens egenskaber er uforlignelige. Primært skal den temperaturregulerende funktion fremhæves, fordi ulden holder dig varm om vinteren men samtidig medfører fibrene og vævningen, at du ikke får det FOR varmt. Genialt. Fibrene fører simpelthen sveden væk fra huden.

Derudover er ulden selvrensende. Det vil sige, at uldens fibre er antibakterielle og har et naturligt fedtindhold som medfører, at den afskyer snavs og på den vis ikke behøver vaskes ofte. Hæng dit uldtøj til luftning ind imellem, og det er klar til brug igen.

Ulden, der anvendes til blusbar, er merino, så din nye sweater har engang siddet på et new zealandsk får. Her er endnu en certificering, idet by basics har garanti for, at fårene lever under gode vilkår.

Lær at elske uld

Fremfor alt er blusbar blød uld. Modellerne fra blusbar er klassiske og tidsløse, og du vil opleve, at det kan mærkes, der er kælet for kvaliteten.

Hvis du ikke er den største uldfan, kan du overveje lag på lag. I hvert fald er blusbar vejen at gå, hvis du vil afprøve uld. Det er blød luksus og velvære.

I hvert fald er der med de nyere uld