Danske allergivenlige hudplejeprodukter vinder frem i udlandet

En dansk virksomhed kaldet, Humdakin, og har bevæget sig langt udover landegrænserne. 

E-handel er skudt i vejret efter at fysiske butikker har måttet lukke grundet corona. Derfor har mange virksomheder fokuseret yderligere og lagt flere kræfter online for at indhente helt nye kunder hjem i den pressede periode. 

De tilbyder bæredygtige økologiske rengøringsprodukter & tekstiler til det moderne hjem. Virksomheden fremstiller udelukkende naturlige produkter der gavner i en tid, hvor vi skal være ekstra opmærksomme på hinanden. Specielt i vintermånederne i Danmark har vi været ekstra udsatte overfor udefrakommende bakterier og virusser. 

En god hygiejne og et rent hjem er med til at booste energiniveauet og styrke kroppens immunforsvar. Hverdagen er ikke sat på pause bare fordi vi er hjemsendte. Familierne med børn skal stadig have en ordentlig hverdag på benene. Her er fokus på at præge sine omgivelser på bedst mulig vis for at skabe en bedre hverdag. 

GOTS-certificeret tekstiler 

Humdakin fører GOTS-certificerede økologiske tekstiler, hvilket giver produkterne en troværdig garanti. Forbrugerne har derved nemt ved at vælge tekstiler, som er produceret efter ordentlige økologiske og miljørigtige forhold. GOTS (The Global Organic Textile Standard) er standarden for økologiske fibre, og anmærkningen er verdenskendt. Anmærkninger skal kunden informeres omkring, for at øge troværdigheden hos virksomheden. Troværdighed er et stærkt salgsværktøj, da det giver værdi for den enkelte kunde.