Den ultimative guide til en sommerklar have!

Det kan godt være, vi er lidt tidligt på den. Men en god have kræver god forberedelse, hvorfor vi allerede nu bringer denne artikel! Læs med her, og bliv inspireret til din 2020 sommerhave!

Hængekøje

Hvis du kan huske noget om, hvor varm sommeren blev sidste år, så husker du måske også, hvor energidrænende det var?

Vi foreslår derfor, du slår en hængekøje op i haven, som du kan lægge dig i og chille, når sommerheden virkelig tager fat. Det er også et godt sted at læse en bog eller tage et glas vin. Lyder det som noget for dig? Find inspiration på denne side.

Terrasse

En god have har en terrasse! Det er her, der er plads til at sætte møbler op, og det giver bare generelt nogle flere muligheder, end hvis hele ens have var belagt med græs. Det er desuden på terrassen, at mange af de følgende haveforslag bør placeres!

Grill

Har man sagt sommer, må man også sige grill! Er der noget bedre end en sommeraften på terrassen med grillmad og venner? Vi synes det er svært at komme i tanke om noget!

Udendørs sofasæt

Hvis sommeren bliver lige så lang som sidste år, kan man godt få brug for at hæve niveauet på sine udendørs møbler – dette kunne eksempelvis gøres ved en opgradering af ens havemøbler til et udendørs loungesofasæt. Her kan du og vennerne slynge jer i, mens I nyder sommersolen.

Bålplads

Skulle der være én ting, der er mere hyggelig end en grillaften sammen med vennerne, så er det måske en aften med snobrød over bålet. Et bål kræver dog, af sikkerhedsmæssige årsager, en bålplads – men det kræver heldigvis ikke det store at få udgravet sådan en! Det er måske en særligt god idé til børnefamilien, som gerne vil bruge mere tid sammen.

Lanterner

Noget der virkelig kan være med til at skabe en god stemning i haven, er lys. Man kan købe mange flotte lanterner, som hverken er specielt dyre eller kræver den store opsætning. Du kan blot placere dem rundt omkring i haven og lade lyset sætte den rette stemning.