Derfor kan parterapi være det helt rigtige valg

Livstempoet er højt i det senmoderne samfund – der er konstant steder, vi skal være, og ting, vi skal gøre. Derfor kan det godt være svært rigtigt at finde tiden til at prioritere parforholdet, når der bare er så mange andre ting, der tigger om ens opmærksomhed. Det kan være alt træning og sociale medier til job og børnepasning. Men for at forholdet ikke skal dø, er det afgørende, at I prioriterer hinanden, selvom hverdagen er travl. Og vejen hertil finder du måske ved at tage til parterapi.

Sæt fokus på hinanden

Hos en parterapeut har I mulighed for at være i et helt unikt rum, hvor jeres fokus 100% er rettet mod den anden. Her er ikke andre distraktioner end terapeuten, som kun eksisterer for at bringe jer to tættere på hinanden. Det er altså lidt af en kærlighedserklæring at tage din partner med i terapi – du viser nemlig, at du vil forholdet på trods af alle de andre ting, der kan distrahere jer. Flere terapeuter skaber også unikke forløb til hvert eneste par, så I kan lave de øvelser, der passer allerbedst til jer. Få hjælp her og vælg kærligheden.

Effekterne er langvarige

Det skal helst ikke være sådan, at I falder tilbage i jeres gamle, dårlige vaner, så snart forløbet hos parterapeuten er slut. Men heldigvis ender I garanteret med at få en masse gode teknikker og øvelser med hjem, som I kan bruge, når den travle hverdag begynder at presse på igen. Derudover er det ofte de små ting, der tæller. Et kys på kinden, et lang kram – det behøver bestemt ikke være så kompliceret. Så længe I sørger for at vise, at I stadig elsker og prioriterer hinanden, kan det ikke gå helt galt. Og det er vigtigt, at I fortæller det både med ord og handlinger.