Sådan overrasker du hende

Ønsker du at forkæle hende? Der er mange måder, hvorpå du kan forkæle enten en veninde, et familiemedlem eller kvinden i dit liv. Alt dette kan du finde inspiration til her.

Oplevelser
Mange har en tendens til at forbinde overraskelser med en oplevelse. Oplevelser giver mulighed for at komme ned i gear, og du har mulighed for at overraske hende på mange måder.

  1. Hvis du ved, at hun elsker forkælelse, kan du give hende et gavekort til wellness. Her har hun mulighed for selv at vælge, hvilken behandling hun gerne vil have.

  2. Elsker hun mad? En overraskelse behøver nødvendigvis ikke at være dyr. Du kan lave hendes yndlingsret, eller du kan invitere hende ud for at spise. Mulighederne er mange.

  3. Få tid til hinanden ved at overraske hende med et ophold. Her har I mulighed for at nyde hinandens selskab, slappe af og gøre noget godt for jer selv. I behøver ikke nødvendig at tage langt væk, men tag en eller to dage ud af kalenderen.

  4. Giv hende en udfordring, hvor hun skal lære noget nyt eventuelt sushi.

Ting til hende
Der er mange anledninger, hvor du har mulighed for at overraske hende bl.a. ved højtider eller besøg. Dog kan du også overraske hende en almindelig hverdag for at vise, hvor meget du sætter pris på hendes selskab.

  1. Køb en buket blomster i farver, som passer til årstiden eller hendes yndlingsfarver. Blomster bliver alle glade for, og viser en sød tanke. Du kan eventuelt sende blomster med et fint kort, hvis du ikke har mulighed for at aflevere blomsterne til hende selv.

  2. Hvis hun elsker at have naturen, som en central del af indretningen, kan du give hende trævarer – Køb flotte trævarer til hjemmet.

  3. Du kan komme forbi eller hjem med en stor pose slik, som I kan se til en god film. Her får I muligheden for at nyde hinandens nærvær, og få en oplevelse sammen. Det er nærværet i dagligdagen, som er yderst vigtig. Her oplever I, hvor meget I betyder for hinanden.