Få kompetent støtte med fagprofessionel Parterapi Aarhus 

I parforhold kan der opstå problemer som sætter en masse tanker i gang hos begge parter. Det kan til tider være svært at få talt helt ud omkring problemerne, og det kan derfor være nødvendigt med sparring og professionel hjælp 

Vi kender de problemer man kan opleve i et parforhold, men nogen problemer har større konsekvenser end andre.

Parterapi Århus skal hjælpe jer som par videre, ved at give jer redskaber og løsningsmodeller til at kunne hjælpe hinanden gennem svære tider.

For ingen parforhold er perfekte og alle vil opleve små og store bump på vejen. I den kultur vi har i dag oplever vi flere og flere parforhold som brister, og mange børn oplever skilsmisser, som kan være svære at håndtere. 

Parterapi Århus hjælper parforhold videre 

Med parterapi Århus får I som par muligheden for at dykke ned i de problematikker som man kan opleve som par i hverdagen.  Det kræver også fuldstændig ærlighed fra alle involverede parter. Hvis ikke terapeuten kender til de rigtige omstændigheder, er det sværere for ham eller hende at hjælpe jer.

Ærlighed er også et godt fundament for et succesfuldt langtidsforhold. Når begge parter indvilliger i terapi, både sammen og hver for sig, øger man chancerne for at undgå et brud på parforholdet. 

Parterapi kan bl.a. hjælpe med følgende:

  • Genskabe gnisten
  • Fjerne dine tanker om brud 
  • Skabe bedre kommunikation
  • Skabe et bedre sexliv
  • Styrke indbyrdes tillid

I et parforhold kan man måske nikke genkendende til disse, som årene går i parforholdet kan intimiteten og kæreste tiden ekstremt hurtigt blive nedprioriteret, til fordel for daglige praktiske gøremål, såsom tøjvask, rengøring, arbejde mm. Eller der kan have været familieforøgelse og børnene optager meget af tiden, så der ikke længere er noget jer tid.

Det er ofte ikke meget der skal til for at skabe gnisten i parforholdet, det handler ofte om små justeringer i hverdagen, der kan gøre store underværker i dit forhold. Den rigtige parterapi  Århus hjælper dig videre til et mere kærligt forhold, hvor man vælger at prioritere de små ting der gør en stor forskel.

Når vi taler om parterapi forbinder vi det gerne med et kæresteforhold, men mange flere typer af forhold kan have gavn af en form for parterapi. Mange af de redskaber der bliver brugt i parterapi kan også blive brugt mellem andre relationer, det kan være forholdet mellem forældre/børn, eller i familien generelt.

Slip negative mønstre med en parterapeut Århus 

Parterapi Århus er en investering i et bedre parforhold for begge parter. Det kan være svært at bryde negative vanemønstre, hvis man dag ind og dag ud prioriterer anderledes i forhold til hinanden. Ved at gå til en professionel parterapeut kan man øge bevidstheden af følelsesmæssig og adfærdsmæssig adfærd i relationen. Dybere indsigt i tankemønstre gennem ærlige og åbne snakke hjælper par til at åbne øjnene for den andens valg i hverdagen. Med en parterapeut får I skubbet til vanerne og de mønstre I befinder jer i til dagligt.