Sådan bliver du klar til en date med din udkårne

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Har du en date med din bedre halvdel? Der kan hurtigt gå hverdag i den. Det er derfor med at nyde, når der endelig er tid til en date, hvor det bare er jer to. Det er derfor også helt forståeligt, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv i dagens anledning.

Vi har her samlet tre gode råd til, hvordan du bliver klar til en date med din udkårne. Læs med her, og imponér din bedre halvdel med et lækkert look.

Find det perfekte outfit, der gør ham blød i knæene

Når du skal på en date med din bedre halvdel, skal du selvfølgelig have fundet et lækkert outfit. Hvis du rigtig vil gøre ham blød i knæene, er det bare med at finde et sæt, der for alvor falder i hans smag.

Det betyder ikke, at det behøver at være vulgært i form af nedringede bluser eller korte kjoler. Det kan sagtens gøre let og elegant, samtidig med at du står knivskarpt. Det kan for eksempel være en kjole, der sidder tæt alle de rigtige steder og på den måde viser dine fine former frem. Det er helt sikkert noget, der kan imponere ham.

Stå knivskarpt ved at gøre lidt ekstra ud af hår og makeup

Nu har du tøjet på plads. Alt det andet skal dog også spille, hvis du vil fuldende dit look. Her taler vi selvfølgelig om hår og makeup, som også skal sidde lige i skabet.

Mange mænd er ret vilde med hår, der hænger. Du kan derfor med fordel slå håret ud og lad det flagre i vinden. Vil du give det lidt ekstra kant, kan du glatte det eller give det en tur med et krøllejern. Det kan give dit look lidt ekstra, så det bliver lidt mere fancy end hverdag.

Når det kommer til makeuppen, kan du også her skrue lidt ekstra, i forhold til hvad du har på til hverdag. Kunsten er dog at finde en balance, så det ikke bliver for meget. Fremhæver du din naturlige skønhed med makeup, er du rigtig godt på vej.

Forfør ham med en uimodståelig duft

Nu kommer vi til et punkt, som han ikke kan se. Her er der nemlig mere tale om en sanseoplevelse. Det er selvfølgelig din parfume, vi hentyder til her. Selvom det måske ikke virker så vigtigt, kan det faktisk gøre en verden til forskel.

Når han kommer tæt på dig, kan han nemmere dufte dig. Har du en lækker og forførende parfume på, er det helt sikkert noget, der kan slå benene væk under ham.

Når du skal have parfume på, er det dog vigtigt, at du ikke går alt for meget amok. Det skal være noget, han kun kan dufte, når han kommer tæt på. Hvis hele restauranten kan dufte dig, har du fået for meget på. Igen er der derfor tale om en balance. Når du finder denne balance, kan du dog også forføre ham på elegant vis.