Derfor skal du investere i et epoxygulv

Leder du efter et nyt gulv til lejligheden eller huset? Det kan være svært at overskue, hvilket gulv man skal investere i. Der er jo så mange at vælge mellem. Samtidig er en gulvudskiftning ikke lige noget, man giver sig til hver dag, hvorfor man også helst skal finde et gulv, man kan holde ud af se på mange år fremover.

En investering i et tidløst design

Fortvivl ej i jagten på det perfekte, tidløse design – vi har allerede fundet det til dig. Lige nu er sildebensmønstret enormt populært, men det er, som mange andre indretningsforslag, bare en trend.

Det er ikke sikkert, at du synes, det er fedt at kigge på dit sildebensgulv, når du ikke længere kan få bekræftet deres popularitet på de sociale medier.

Gå i stedet for efter noget tidløst: epoxygulvet. Epoxygulvet ser ikke ud på én måde, her kan du vælge lige det udtryk, du ved, du ikke bliver træt af at kigge på. Er det ikke smart? Du kan fx vælge en helt glat, ensartet farve, som beriger med en flot og enkelt gulvoverflade.

Du kan tilmed lege med gulvets udtryk i både glans og mat belægning. Se flere eksempler på moderne gulvtyper.

Spild ikke din tid på rengøring

Når du skal tænke fremadrettet, skal du også overveje gulvets vedligeholdelsesevne. Du ved, hvor vigtigt det er at overholde, hvis du fx før har lavet fejlen at købe en for kold jakke til vinter eller lignende. Husk, at du kommer til at skulle rengøre dit gulv mange gange – og det er allerede en sur pligt, som man ikke behøves anstrenge sig for at gøre surere.

En lækker fordel ved epoxygulve er, at det er nemt at rengøre. Gulvet skal blot rengøres med vand og sæbe – så sparer du tilmed dig selv for at investere i en masse dyre rengøringsmidler.

Du sparer også dig selv for tid – og gør rengøringsarbejdet list sjovere! Og det er bestemt værd at investere i!

Få et gulv der holder!

Et gulv er naturligvis altid flottest, når det er nyt. Men der er stor forskel på, hvor længe ens gulv holder sig flot. Hvis du fx har haft rigtig, lyst træ, så ved du, hvor lidt der skal til, før at gulvet ser slidt ud. Et epoxygulv er kendt for sin stærke slidevne, hvorfor det vil holde sig pænt i mange år.