Drømmesofaen – perfekt til dit hjem og dine behov

Vil du gerne indrette dit hus med møbler, der passer lige til din stil, og har du et klart billede i dit hoved af, hvordan din sofa skal se ud, og hvilken form, farve og kvalitet den skal have, så ser du her en guide til, hvordan dit ønske bliver til virkelighed, og hvordan du får sofaen fra dine drømme.

Sammensæt selv din sofa, som du ønsker

Det kan være svært og udmattende at være på sofajagt, og man finder sjældent noget, som lige er det, man leder efter. Byg din egen sofa – så alle mulighederne her. Når du bygger din egen sofa, kan du få præcis det, du ønsker dig og som passer ideelt til dig og din familie. Byg en sofa, der passer lige ind i stilen i dit hjem. Sammensæt og flyt rundt på moduler i et 3D program som du vil og få et resultat, du bliver glad for. Du kan prøve dig frem og undersøge, hvilke sammensætninger og designs, du er vild med, og du kan tage mål, så det er let at finde ud af, om ønskesofaen passer hjem i din stue.

Byg selv sofa til dit hjem

Din sofa er et sted for uendeligt mange minder og gode tider. Det er stedet, hvor familien samles og putter og ser hyggelige familiefilm. Det er stedet, hvor du smækker benene op og læser din yndlingsbog med et glas vin i hånden, eller det er stedet, hvor der hygges med en kop kaffe eller kakao og med tæppe over benene på en kold vintermorgen. Derfor er det i den grad vigtigt, at din sofa matcher lige præcis dine behov. Byg selv sofa og start med at opleve de gode tider i din familie, der er grobunden for et liv, der bringer glæde at kigge tilbage på.