Få din drømmestue

Stuen er for de fleste mennesker ”hjertet” i boligen. Det er rummet, hvor du samles med de mennesker, som betyder noget for dig, dine venner og din familie. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start, når rummet skal indrettes, så det både bliver personligt, stilfuldt og funktionelt. Det vigtigste er, at det passer perfekt til dig.

Begynd gerne med sofaen, da det er et centralt møbel i stuen og samtidigt også det møbel, som vil blive benyttet mest. Hos moebelkompagniet.dk kan man finde et bredt udvalg af moderigtige sofaer af lækre design, som giver rig mulighed for den personlige stil i hjemmet. Når sofaen er placeret, så tænk over hvad du ønsker, at stuen skal rumme. Er det den store hjemmebio fladskærm, skønne billeder af alle dine kærer, moderne kunst eller noget helt andet, som skal pryde dine vægge?

Brug farverene

Tag også stilling til om du vil have klassisk designmøbler, antikke møbler, loppefund eller måske en kombination? Vælg farver som giver varme eller kontraster efter behag, men pas på at helhedsindtrykket ikke bliver for rodet. Dette kan du undgå ved at bruge farver som harmonerer. Er du i tvivl, så lån nogle bøger om boligindretning på biblioteket eller søg på internettet blandt utallige artikler.

Er budget stramt, så sæt fokus og pengene på de primære møbler, og gå ud og find nogle pyntelige småmøbler ude i genbrugsbutikkerne. Her kan du finde noget unikt, i stedet for den masseproducerede lampe. Køb da også gerne nogle forskellige potteplanter, det kan være et dejligt påfund at finde forskellige stile og størrelser, hvis resten af boligens møblement er mere enkelt. Derved får du noget farve og personlighed ind i hjemmet uden at ofre udseendet, da planterne i boligen er med til at understrege den personlige stil og give liv i stuen, hvad enten du vælger storblomstrede roser eller enkle grønne planter.