Få rene, velplejede hænder

Det er en skøn følelse at væske hænder, når sæben, man bruger, dufter dejligt uden at være overvældende. Derfor kan det give god mening at finde en håndsæbe, der har en mild duft, så man bliver glad hver gang, man bruger den.

Plejende håndsæbe med duft af jasmin

Håndsæben leveres i en plastflaske med pumpe. Flasken minder meget om gamle apotekerflasker med det brunlige look og papirfarvede etiketter. Det simple udtryk gør, at der ikke er behov for at hælde sæben i en sæbedispenser. I stedet kan den sagtens stå fremme på badeværelset som en del af det samlede udtryk.

Håndsæben indeholder flere forskellige plejende ingredienser, der er med til at holde huden frisk og velplejet, ligesom den indeholder en let duft af jasmin, rose og lavendel. Den blomstrede duft giver en følelse af velvære og afslappethed og er med til at gøre rutinen på badeværelset til en god oplevelse – uanset om det er til morgen, middag eller om aftenen. Alle ingredienserne er veganske, ligesom sæben er dermatologisk testet. Det er dit kvalitetsstempel, der sikrer, at du får en god oplevelse, hvis du køber og benytter håndsæben. Oplever du, at der er mindre uoverensstemmelser mellem det, du har læst online om sæben, og det, der står på etiketten, kan det handle om, at produkterne hele tiden testet og optimeres, så den passer bedst muligt til kunden. Hvis du oplever en lille ændring, er det altså kun til din fordel.

Håndvask er vigtigt – flere gange dagligt

Håndvask er en enormt vigtig del af hverdagen. Det er nødvendigt at vaske hænder både før madlavning eller efter toiletbesøg, og generelt hvis hænderne er snavsede. Det er den eneste gode måde at hindre bakterier i at sprede sig. Håndsprit er også godt at bruge langt hen ad vejen, men almindelig håndsæbe er mere skånsomt end sprit, og hvis dine hænder er våde eller synligt beskidte, er håndsprit heller ikke nok i sig selv. Sæben bør derfor påføres i forvejen våde hænder, gnides godt ind på alle overflader og til sidst skylles af, før hænderne tørres. Det er meget lettere at huske at bruge god tid, når sæben dufter godt, så man kan stå og nyde det lidt, i stedet for det bliver en sur pligt.

Hvis hænderne er blevet lidt ru eller har en tendens til at sprække, når det bliver holdt og efterårsagtigt udenfor, kan det være en god idé at bruge en fugtighedscreme til hænderne efterfølgende, så hænderne har det så godt som muligt. Her er det endda muligt at finde produkter, der dufter meget lig sæben, så du får en duft, der kan være med til at kendetegne dine hænder. Bruges cremen til aften, får den god tid til at trænge ind i løbet af natten.

Sæben fungerer godt alle steder, uanset om det er på dit badeværelse, gæstetoilettet eller på toilettet på din arbejdsplads. Det kan være, du skal være med til at få den til at blive en del af inventaret blandt kollegerne, så alle får den gode duft med.