Falske negle

Det er meget fristende, at få lavet sine negle, så de ser godt. Især hvis man ikke har været heldig at få stærke og lange negle fra naturens side af. Der findes mange muligheder til falske negle, og det er vigtigt at finde dem, der passer til dig, og hvad du bruger hænderne til i hverdagen, og hvilken pris, man vil betale for sine nye falske negle. 

Kunstige negle

Kunstige negle er en forlængelse af ens egen negl. Mange gør brug af falske negle, for at gøre sine negle længere og flottere. Kunstige negle fremstilles i flere forskellige slags materialer: acryl, gelé, silke og glasfiber. En af forskellene mellem acryl og gelé negle er måden hvorpå produktet bliver påført. Gelénegle kan lægges direkte ovenpå en base gel, som altså er en gel neglelak, som bliver tilført uden at fjerne fugten fra den naturlige negl. Gelneglelak holder længere end en almindelig neglelak, og kan derfor heller ikke lufttørres. Den skal derimod tørres med UV-lys eller en LED-lampe. 

Fordele ved kunstige negle

Fordelene ved kunstige negle er, at de har en forholdsvis lang holdbarhed og gør neglen stærkere, mens man har dem. Man har også selv mulighed for at bestemme, hvilken form ens negle skal have, og hvor lange de skal være, i forhold til ens egne præferencer og behov. Fordelene ved gelénegle er, at de virker en flot og blank overflade, samtidig med, at det er et tykt lag, som giver neglen god beskyttelse. Gelénegle kan også tåle, at du selv påfører neglelak over, og derefter fjerner det igen, da det ikke vil ødelægge det underliggende lag af gellak. En gellak ville oftest kunne holde i op til flere uger, hvorimod en almindelig neglelak kun holder få dage, før den begynder at krakelere. 

Lav dine egne falske negle

Man kan spare penge i længden, ved selv at investere i de midler det kræver, selv at lave falske negle. Man kan vælge at købe de allerede formede negle, som man kan købe i en skønhedsbutik. Her skal man bare påfører neglen med neglelim under, og derefter påføre den ønskede neglelak. Man kan også vælge at bruge lidt flere penge, og forsøge sig med f.eks. gele negle. Her skal man først rengøre sine hænder og negle grundigt, så der ikke er snavs og andet under dem. Herefter skal man file ovenpå sin negl indtil al negle fedtet er væk. Så kan man vælge at påføre negletipper, der gør, at ens negl bliver længere. Så skal man påføre en primer efterfulgt af en gellak.