Før stil ud på badeværelset med et nyt badeforhæng

Har du lyst til at pifte dit badeværelse op med et nyt og flot badeforhæng? Herunder ser du en guide til, hvad du bør overveje, når du køber et nyt badeforhæng.

 

Badeforhæng som både praktisk og dekorerende udstyr

Et badeforhæng er vigtigt, da det hjælper med ikke at oversvømme hele badeværelset, og det holder dig varm og afskærmet, når du står nøgen i badet, men det er ikke kun en praktisk ting. Badeforhæng er også en måde at føre stil og liv ud på badeværelset. Find badeforhæng i flotte farver og mønstre og pep dit badeværelse lidt op.

 

Det bør overvejes

Det giver sig selv, at der er nogle ting, du lige bør overveje, før du køber dit nye badeforhæng. Nogle af disse ting ser du listet herunder:

  • Hvis du gerne vil have en gennemført stil og et fejlfrit look, bør du finde et badeforhæng der matcher resten af dit badeværelse. Kig på klinkerne, håndklæderne og generelt farverne og vælg et badeforhæng der giver et blæret og stilet finish.
  • Der bør også tænkes over, hvad du vil betale for det nye badeforhæng. Vil du gå all in og betale kassen for det dyreste, bedste og mest stilede badeforhæng, så du får lige, hvad du vil have og bliver glad for, eller er det bedst for dig, hvis du bestemmer dig for et budget.
  • Derudover kan det også være vigtigt, at du bestemmer dig for, hvordan du vil have, at badeforhænget skal passe ind. Hvor langt ned til gulvet skal det gå, og hvor bredt skal det være. Mål din brusekabine og end med et forhæng, som passer dine krav.
  • Et badeforhæng kan være hjem til mange bakterier, og det kan derfor være vigtigt, at du vasker det ofte nok, hvis du gerne vil have hygiejnen i orden. Som udgangspunkt vask ca. hver anden uge.