Gør den magiske shoppetur til en realitet

Shopping

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Chancen for at føle sig fri og eventyrlysten er til tider svært i hverdagen. Det bliver ikke nemmere af, at mørket og kulden har sænket sig over os i disse vintermåneder. Kvalitetstid med veninderne kan være fjernt i horisonten, når der både skal passes job og familie til hverdag. Muligheden for at komme væk og mærke suset sammen igen er derude. Det handler om at række ud efter de tilbud, der findes på markedet. Shoppeturen med veninderne er inden for rækkevidde igen – tag med bussen til et udvalg af storbyer.

Vi glædes alle sammen over de magiske timer, når veninderne er sammen på strøget med lommen fuld af penge. En ganske særlig fornemmelse. Familielivet med mand og børn sætter en naturlig stopper for at shoppe løs, som dengang vi var yngre. Men vi skal have muligheden én gang imellem. At shoppe i egen hjemby kan efter mange år blive en anelse humørforladt. Kommer man f.eks. fra Jylland, vil det være en drøm at komme til København i nogle dage med sine bedste veninder. Nyde de mange gode tilbud, et vibrerende nyt byliv og opleve smagen af udsøgte madoplevelser. Forkæle sig selv og sine veninder, så alt ikke går op i hårdt arbejde.

Nye muligheder med bus

Busferien åbner for masser af muligheder for at komme væk fra sine vante omgivelser. Et hav af destinationer, som du og dine veninder kan vælge imellem. Transport med bus er både billigt og yderst fleksibelt. En tur, der bliver billigere i takt med, at antallet af deltagere stiger. Omvendt er det relativt billigt at melde afbud, hvis det bliver nødvendigt. Du tænker måske, at busrejsen lyder en anelse primitivt, når I har behov for at blive forkælet. At flyrejsen er mere tjekket og hurtigere kommer frem til destinationen. Flyrejser kræver mere arbejde med at bestille, billetterne er dyre, og meget tid går med check-in i lufthavnen. Busferien bringer alternativet til bordet og lader jer komme afsted hurtigt og simpelt.

Det kan være svært at samle alle veninderne til de lange rejser, når der er en familie at passe. De store flyrejser til udlandet kan tage et år at planlægge, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Store grupper har ofte bedre nytte af de små og fleksible sammenkomster. Busferien lægger op til den mindre tur på én enkelt dag eller måske én weekend. At blive samlet op, hvor det ønskes og derefter lade sig blive transporteret er god service – se mere om busudlejning her. Pengene, der spares på at køre i bus, kan jo bruges på andre vigtige poster i budgettet. Til stor glæde for de fleste.

Busturen kan føre jer hen, hvor det skal være. Chaufføren afleverer dig og dit selskab, hvor du ønsker. Nyd hinandens selskab bagved styrehuset, mens at hjulene ruller mod enten Tyskland, Holland eller Frankrig. Det er op til jer. Verdens bedste shoppingtur kan blive en realitet, hvis blot man rækker ud efter mulighederne. Gør dig og dine veninder glade ved at give jer selv en dag eller to sammen i et indkøbscenter langt fra hjemmet.