Gør din hverdagsgarderobe til en festlig fornøjelse

Du kender det sikkert. Du kigger ind i dit klædeskab og aner ikke, hvad du skal tage på. Din fantasi er brugt op, og du ender med at stå med de samme outfits i hænderne gang efter gang. Fordi det er nemt og trygt.

Men det er også en anelse kedeligt at iklæde sig samme stil hver dag. Så hvis du læser med her, får du gode tips til, hvordan du gør din hverdagsgarderobe mere festlig.

Et blankt lærred sikrer det bedste resultat

Sørg for at investere i et par kvalitets basis tekstiler, der kan lægge fundamentet i din garderobe. Det kunne f.eks. være nogle fede jeans, en lækker blazer og et par alsidige sorte støvler. Og du går heller aldrig galt i byen med en sort kjole i et klassisk snit.

Det er vigtig med items, der er alsidige, for det gør, at du både kan pifte et outfit op eller ned – alt efter hvilken anledning de skal benyttes til. Eksempelvis kan et par flotte stiletter pifte et par jeans gevaldigt op og gøre det samlede look mere eksklusivt.

Giv dit look et pift

En af de letteste måder, hvorpå du kan give din stil et pift, er ved at skifte ud i dine accessories. På den måde kan du lynhurtigt ændre stilen på dit outfit, eksempelvis ved at tage et fint og farverigt tørklæde eller et par statement-smykker på, der giver dit outfit personlighed.

Der findes ikke noget, der hedder rigtig eller forkert. Leg med dit udtryk og vær ikke bange for at rykke lidt på din komfortzone.

Glem ikke håret

Noget folk ofte glemmer, når de skal forsøge at sammensætte deres outfits, er håret. Du kan have det mest gennemførte tøj på, men hvis dit hår klasker sammen og ser kedeligt ud, trækker det ned i det samlede billede. Så sørg for at gøre lidt ekstra ud af dit hår.

Det er ikke ensbetydende med, at du skal til at gå til frisøren hveranden uge. Mindre kan også gøre det. Prøv evt. med en spændende fletning, der stadig er højeste mode.

Du kan også købe fine hårspænder, der kan få enhver frisure til at fremstå mere festlig. Lige for tiden er perlebesatte hårspænder og stofbetrukne hårbøjler på højeste mode, så du kan uden tvivl let finde accessories, der fremhæver netop din stil og fuldender dit look.