Gør din indretning mere personlig

Er du i gang med projekt indretning eller ønsker du at sætte et mere personligt præg på dit hjem, jamen så er du havnet på den rette artikel. Her vil du nemlig kort lærer om tidens trends og hvordan du bedst muligt invitere den ind i din indretning samt hvordan du bedst muligt kan gøre din indretning mere personlig og indbydende og på Stil og Bolig kan du finde endnu mere inspiration.

Gør din indretning personlig med træfigurer og andre små detaljer

Den lettere kliniske indretningsstil med rene linjer og hvide flader er ved at blive overhalet indenom af den sanselige og taktile indretningsstil. Denne indretningsstil tittede så småt frem i 2020 og vil helt klart tage sit indtog i 2021. Denne indretningsstil handler om kreativitet og det aspekt at tale til sanserne, derfor er det også meget mix and match med både farver, tekstiler og teksturer. Råt træ mod stål, bløde puder og flotte farver er essensen af denne indretningsstil og det giver dig derfor mange flere muligheder for at få et ekstremt personligt, indbydende og varmt hjem. Men hvordan gør du så lige det? det er faktisk ikke så svært og der skal ikke så meget til. Du kan købe nogle nye lamper eller få nogle billederammer i træ og hvis du vil gøre din stil lidt mere eksklusiv så kan du tilføje nogle enkelte messing detaljer der klart vil skinne igennem og skabe varme i dit hjem. Du kan også give en blødhed og et personligt udtryk ved at dekorere hylder, karme og borde med træfigurer.

Bring liv og varme ind i din indretning med træ og planter

Disse træfigurer passer også ind i den dansk nordiske design indretningsstil og du kan derfor med god samvittighed dekorere hjemmet med dem og de vil uden tvivl passe til lige nøjagtig din indretningsstil. De findes ydermere i forskellige størrelser og gørelser og derfor vil du uden tvivl med dem kunne skabe personlighed i dit hjem. Selve materialet, altså det rå træ, er blevet utroligt populært og det er med til at skabe varme og liv i dit hjem. Du kan også for at understrege personligheden og varmen i dit hjem tilføje planter eller afskårne blomster, dette vil uden tvivl skabe lidt liv og understrege din træfigurer rigtig godt. Du vil ikke blive ked af at tilføje disse små detaljer for det er det der gør dit hjem til dit og får det til at emme af dig og din personlighed.