Gør dit hjem personligt

Dette er sponsoreret indhold

Det kan ofte være svært at komme frem til, hvad der mangler i hjemmet, for at indretningen af det er helt i skabet. Her kan du hente inspiration og ideer til, hvordan du kan gøre dit hjem personligt. 

 

Lad personlige plakater og billeder pryde væggene

En omhyggelig sammensætning af farver og former kan være med til at give en helt særlig og hyggelig stemning i alle husets rum. Det kan være en god ide at være kreativ, ved at designe en personlig plakat med tekst fra Dialekt. Personlige og unikke plakater med tekst, som definerer familien, eller som beskriver gamle minder og store oplevelser, kan tilføje rigtig meget personlig stemning til jeres hjem. Du kan helt selv skrive og sammensætte den tekst, som du vil have til at stå på din personlige plakat. Kun fantasien sætter grænser. Det kan desuden også være en god ide at blande forskellige farverige plakater med personlige billeder fra familieferier og andre store øjeblikke. Det giver ofte liv og hygge til rummet at sammensætte plakater og billeder i store og små rammer og lave en fin billedvæg i stuen eller et andet samlingssted i hjemmet. 

 

Vær omhyggelig med farvevalget

Farver er noget, der er med til at sætte stemningen i hjemmets rum. Derfor er det en god ide at have det enkelte rums funktion med i overvejelserne, når der skal vælges farver. Det gælder både farverne på vægge, møbler, puder, tæpper, billeder og alt andet. Blandt andet er det en god ide at vælge en rolig og naturlig farve til soveværelset, da det medvirker til en rolig stemning før sengetid. Hvis du overvejer at male en eller flere af dine vægge i en særlig farve, men er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge, er det ofte det sikreste valg at vælge en naturfarve som grøn, brun eller beige. En mørk farve på en væg går ofte godt i spin med hvide eller lyse farver på de øvrige vægge, så rummet ikke bliver for mørkt og dunkelt. 

 

Få naturen med ind i dit hjem

Planter og blomster er noget, der kan være med til at give hjemmet liv. En blanding af store gulvplanter og små planter i vindueskarmene tilføjer både farve og en hyggelig snert af naturen i ethvert af hjemmets hjørner. Der findes et hav af muligheder, når det kommer til valg af planter til hjemmet. Både egnet til folk med grønne fingre og til de helt uerfarne. Et smukt alternativ til levende planter, som både kræver vanding, pasning og sollys, kan være at købe tørrede blomster. Der er muligheder i alle regnbuens farver, når det kommer til de populære tørrede blomster. Du kan købe en langtidsholdbar og smuk buket med massere af forskellige farver, og samtidig kræver en tørret buket blomster ikke vanding og pasning, som levende planter og blomster gør.