Hader du også rengøring i almindelighed, og gulvvask i særdeleshed?

Så vælg den nemme løsning fra starten, hvorfor ikke vælge en løsning der sætter dig i stand til både at vaske og moppe dit gulv, men uden at skifte værktøj!

Vælg en Swiffer moppe, fordi pakken indeholder klude til både tør og våd rengøring, der er hele 8 tykke klude der klarer den tørre rengøring, og som leverer varen i form af at de fanger og fastholder hele tre gange så meget støv, snavs og hår som en almindelig kost, derfor er den et glimrende supplement til en støvsuger, fordi den fanger det fine støv som støvsugeren ikke altid får med op, eller som substitut for støvsugeren så den ikke skal køre så ofte.

Kludene til den tørre rengøring fungerer så godt fordi de på den ene side har et specielt mønster, og på den anden side har en elektrostatiske funktion, der gør at de både fanger og fastholder snavset.

Du kan også klare den våde rengøring

Med i sættet er også klude til den våde rengøring, når der virkelig skal renses i bund, og det ikke kun er støvet der skal op.

Kludene der er til den våde rengøring klarer både snavs og smuds, det opfanges i kernen, holder fast på det, og giver en ren duft.

Selve moppen har et hoved der kan rotere 360 grader, hvilket betyder at du kan komme til på selv de mest vanskelige steder, hvilket kan være under køleskabet og fryseren, hvor der gerne samler sig et del snavs over tid.

Men det kan også gøre at du kan komme til under møbler som sofaer og senge, hvor andre aggregater ikke rækker ind.

Du kan få refill til kludene når de skal skiftes

Det måske mest tiltrækkende ved Swiffer er nok at når du er færdig med kludene, så smider du dem bare ud, ikke noget med at vride op, hælde vandet ud og skulle starte forfra med en gammel klud der bliver mere og mere slidt.

Derfor har du også behov for at kunne skifte dem over tid, for bevares, de holder længe, men de skal trods alt skiftes ud fra tid til anden, hvor det smarte er at du blot køber en æske refill, og så kan du køre igen.

I længden må det siges at være den mest økonomiske og renlige tilgang til opgaven, som i sig selv kommer til at gøres nemmere end nogensinde før, bare prøv Swiffer.