Hvad passer bedst til dig; guld eller sølv?

Der er mange kvinder, som er i tvivl om hvilken farve smykke som passer bedst til dem. Hvis du er en af disse kvinder, kan du med fordel læse videre her. Ifølge videnskaben kan man bestemme, hvilket metal som passer bedst til dig ved hjælp af nogle tests.

Der er dog også andre metoder, hvor du kan kigge på dig selv og din hudtone. I din hudtone har du en undertone. Der findes hovedsageligt tre forskellige slags undertoner; kold, varm og neutral. Du kan altså se på din hudfarve, og se om den er gylden, fersken eller gul i det eller om den måske har noget blåt i sig.

Når du har fundet den farve smykke, som passer bedst til dig, kan du gå ud og købe unika smykker fra Friihod+Siig.

Dine blodårer

Det lyder helt vildt mærkeligt, men du kan tjekke dine blodåre for at se hvilken under tone du har i huden. Hvis du vender din arm om, så du kan se på indersiden af dit håndled, kan du også se en hel masse blodårer. Disse blodårer har en bestemt farve. Det er en meget nem og konkret metode, som gør det hurtigt at bestemme ens undertone.

Hvis dine blodårer på indersiden af håndleddet er blålige og lilla, har du en kold undertone. Mennesker med kolde undertoner passer bedre til sølv, da sølv selv har en kold undertone. Hvis du derimod har varme undertoner i din hud, og derfor skal bære guld, er dine blodårer grønlige i stedet for.

Hvis du ikke helt kan finde ud af, om de er grønlige eller lille, er du nok neutral

Undertoner og farver

Mennesker med kolde undertoner er rosa i huden, og dine øjne er blå eller grønne. Ved varme undertoner er din hud mere gylden end rosa, og øjnene er brune eller grønne.