Smykker ud over det sædvanlige: For Julie Sandlau er smykker en luksus

Hvis du leder efter de mest funklende stjerneskud på den danske smykkehimmel, så skal du holde et ekstra godt øje med Julie Sandlau. For Julie Sandlau er smykker en luksus, og hendes smykker er designet med tanke på, at smykker skal være luksuriøse, mens de samtidig skal følge tidens trends.

Du kan se et bredt udvalg af smykker fra Julie Sandlau Smykker på N. H. Jørgensens website.

Smykker skal være unikke og klassiske på samme tid

Julie Sandlau har designet smykker siden 2002, og i knap 20 år har den danske designer arbejdet ud fra idéen om, at hendes smykker skal være relevante for den moderne kvinde. Smykkerne er enkle og klassiske, så de passer ind i de fleste kvinders garderober, og samtidig er de unikke og luksuriøse, så de giver kvinderne mulighed for at skabe en helt unik stil.

Bæredygtighed på dagsordenen

For Julie Sandlau er smykker ikke bare smykker. Som designer ønsker hun at passe på planeten og spare på jordens ressourcer, og det kommer til udtryk i hendes design.

Hos Julie Sandlau Smykker bruger de genanvendte ædelmetaller for at spare på jordens guldbeholdning, og det er med til at mindske det aftryk, som smykkeproduktionen sætter på klimaet.

Julie Sandlau tager ansvar i smykkeproduktionen

Julie Sandlau Smykker er baseret på en CSR-tankegang, hvor virksomheden tager et stort socialt ansvar. Julie Sandlau har sikret, at smykkerne bliver produceret under ordentlige forhold, og på smykkefabrikken i Vietnam vægtes gode arbejdsforhold, uddannelse, helbred og rettigheder højt.

På samme måde er ’kvalitet’ et nøgleord for Julie Sandlau Smykker. Socialt ansvar og kvalitet går hånd i hånd, og virksomheden har derfor sikret, at der foretages et grundigt kvalitetstjek mellem hvert enkelt trin i smykkeproduktionen.

Et væld af muligheder: Du kan mixe og matche, som du vil

En af grundtankerne bag Julie Sandlau Smykker er, at du kan mixe og matche smykkerne, som du vil. Julie Sandlau har designet smykker til enhver lejlighed, og du kan kombinere smykkerne på en måde, så du skaber din egen personlige stil.

Selvom smykkerne er klassiske, kan du være sikker på, at de følger tidens trends. Julie Sandlau Smykker lancerer fire kollektioner om året, som alle er tilpasset tidens modebillede.

Den enkelte kollektion rummer både øreringe, ringe, armbånd, vedhæng og halskæder, hvilket giver dig et væld af muligheder for at sammensætte smykkerne på en måde, der gør din stil unik.