Vælg det rette smykke til smykkeskrinet

Som kvinde har man masser af muligheder ofr at pynte sig selv og udtrykke sig gennem sin personlige stil. Først og fremmest kan man selvfølgelig gå i tøj, man godt kan lide. Det samme kan dog siges om make-up og ikke mindst smykker. Mennesker, og ikke mindst kvinder, har går med smykker i årtusinder, men aldrig før har det været så mange muligheder. Hvis du gerne vil finde det helt rigtige smykke at tilføje til smykkeskrinet, uden at det bare kommer til at ligger der, er det næste skridt særligt vigtigt. Det handler nemlig om at finde en designer, du godt kan lide.

Find noget, du kan lide

Det kan være svært at finde smykker man godt kan lide for slet ikke at sætte ord på, hvorfor man godt kan lide dem. Smykkedesignere plejer dog at arbejde inden for det samme tema eller i hvert fald med de samme materialer eller stilelementer. Kan du godt lide et af deres smykker, er der således langt større chance for, at du også vil kunne lide resten af deres kreationer.

 

Det kan for eksempel være, at du er faldet pladask for et smykke lavet af den danske smykkedesigner Stine A. I så fald er der langt større chance for, at du også vil kunne lide et af hendes andre simple men alligevel legende og farverige designs, når du igen er på jagt efter et smykke. En anden fordel ved en designes som Stine A er, at de har det hele. De laver alt fra små øreringe til store halskæder. Det gør det sidste skridt ekstra nemt. Det er nemlig at vælge en type smykke. Der er frit valg på alle hylder, hvorfor du bør vælge den type smykke, du er mest tryg ved og derfor kommer til at bære mest.

Praktiske smykker

Smykker handler nemlig ikke kun om mængden af ædelsten eller deres vægt i guld. Det handler bestemt også om det praktiske element. Derfor kan man også sagtens se ure som smykker. Det gælder selv Garmin ure, der ellers mest betragtes som et sportsur. Der er dog ingen tvivl om, at et sådan sportsur fra Garmin, ud over at være et praktisk værktøj, også er en accessory, du bærer om armen. Hvad end din smag i smykker er til legende og feminine designs fra Stine A eller praktiske sportsure fra Garmin, er der altså et smykke til dig derude.