Indret dit sommerhus

Hvis du er en af de heldige danskere, der er sommerhusejer, ved du hvor vigtig og mindefyldt, den tid brugt i sommerhuset er. Det er perfekt for den lille familie, der ønsker et alternativ fra dagligdagen. Derfor er det også vigtigt, at der er en skøn og hyggelig indretning, der udstråler familieværdier og gæstfrihed. Her kan du finde inspiration til jeres sommerhus indretning.

Hyggekrogen

Når i indretter sommerhuset, bør i lægge fokus på komfort og hygge. Tæpper og puder er selvfølgeligt ideelle, og kan nemt smides på gulvet til en dejlig filmaften. Er der ikke så meget gulvplads, så gør brug af hængeplanter og hængehylder. Her kan der placeres bøger, så der forskelligt læsestof eller muslingeskallerne fra stranden samlet i antikke glaskrukker. Derudover bør i benytte jer af en minimal farvepalet. Sommerhuset er tit lidt småt, og den dominerende farve er nok husets træsort, derfor bør sommerhusets interiør være i lette lyse farver, så øjet såvel som kroppen kan slappe af.

Hyggen kan skabes med en termatech brændeovn. Her kan familien samles i sofaen, og er der noget bedre, end at få varmen med hyggetæpper og varm kakao, og brændeovnen der knitre i baggrunden? Er det et ældre sommerhus, er det heller ikke sikkert, at der er indlagt fjernvarme, ved hjælp af en brændeovn, udnytter du derved sommerhusperioden mere end bare i sommerperioden. Besøg Pejsen.com her og se udvalget af brændeovne. Ved køb i webshoppen får du hurtig levering, behjælpelig support og billig fragt.

Sommerhusets hovedfunktion er som sagt afslapning. Er i flittige brugere udover de faste ugers ferie, er det derfor en god ide, at sørge for at inkorporere et lille arbejdshjørne. På den måde er der et separeret område til det, og så bliver fritid og arbejde ikke blandet sammen. Sæt gerne arbejdshjørnet nær vinduet, så du kan få noget sollys ind i lokalet, og derved gøre arbejdet mere appetitvækkende.