Inspiration til dit nye gulv

Der er mange steder, hvor du kan finde inspiration, når du står og skal vælge et nyt gulv: Boligmagasiner, Instagram og lignende for bare at nævne nogle, men du kan også vælge at finde inspiration til dine flottegulve direkte hos forhandleren. Her får du lidt inspiration til gulve, der skiller sig ud og som du sandsynligvis ikke vil se hos naboen.

Gulve i pangfarver

Tit og ofte er et gulv et forholdsvis neutralt indslag i boligindretning, men vil du gerne skille dig ud kan du med fordel give gulvet en mere markant rolle i indretningen. Det kan du eksempelvis gøre ved at vælge et gulv i en markant farve.

Både tæpper, vinylgulve og Marmoleum findes i mange forskellige og flotte farver, som vil give din boligindretning et smukt farvestrejf ikke mindst hvis du vælger et gulv i en pangfarve som gul eller rød.

Er du nervøs for at du vil blive træt af farven eller har du ikke modet til at vælge et farvet gulv, så kan du i stedet vælge et løst tæppe. På den måde kan du let fjerne eller skifte tæppet, hvis du ønsker at ændre din indretningsstil.

Klinker med træ- eller metal look

Langt de fleste danske boliger har et eller andet sted i huset et klinkegulv, hvis ikke andre steder så i badeværelset.

Ønsker du et klinkegulv, der skiller sig ud, så er klinker med træ- eller metal look et godt bud.

Klinkerne findes i mange forskellige designs og størrelse.

Sæt gulvet på væggen

De fleste gulvtyper kan udover at lægges på gulvet også monteres på væggen og det kan give et utroligt flot helhedsindtryk i et rum at beklæde en eller flere vægge med det samme materiale som gulvet. Så uanset om du vælger klinker, et trægulv eller et laminatgulv, så kan det måske være en ide at købe nogle ekstra kvadratmeter af gulvet som du kan montere på væggen.