Klæd dig smart & varmt til vinter

Vinteren er over os, og selvom det måske ikke inkluderer sne, betyder det ikke, at det ikke er møghamrende koldt. Men tre trøjer, to tørklæder og en tyk jakke – om end de gør noget for at holde dig varm – gør intet godt for figuren. Så det evige dilemma, når du skal ud af døren, er: skal jeg se smart ud og fryse, eller skal jeg tage varmt tøj på og til gengæld ligne en michelin-mand?

Vidunderlige varme vinterjakker

Det kan nogle gange være svært, men det kan faktisk godt lade sig gøre at finde en vinterjakke, der er både praktisk og pæn. Selvfølgelig skal den helst være varm, det er vinterjakkens primære funktion, men den må altså også gerne være lidt smart. Især hvis man også skal kunne fremstå professionel eller elegant.

Heldigvis kan du finde både bløde, varme, trendy og elegante Neo Noir jakker, som kan holde kulden ude og stadig udstråle stil og elegance. Du kan også købe en Neo Noir kjole, der egner sig fantastisk til både juleaften og nytårsaften, men også sagtens kan bruges til hverdag. Sæt en af de smukke kjoler sammen med strømpebukser, støvler og et tørklæde eller cardigan (eller begge dele på virkeligt kolde dage) for at få et elegant, varmt vinter outfit.

Fantastiske funky flyverdragter

Måske troede du, at man kun kan gå i flyverdragt, hvis man er barn, fisker eller jagerpilot. Men nej. For flyverdragter er helt fantastiske og praktiske for slet ikke at snakke om varme. En Global Funk flyverdragt kan holde dig varm fra top til tå, og du skal aldrig igen bekymre dig om at få en kold lænd, fordi der kunne snige sig en isnende brise op under jakkens kant.

De trendy flyverdragter er både smarte og praktiske til alle udendørs aktiviteter i vintermånederne.