Kvindemoden anno sommer 2020

Dette indhold er sponseret

Kvindemoden ændrer sig konstant. Hver eneste sæson kommer der noget nyt, der er på mode og det er umuligt at følge med. Enhver vil blive rundtosset af at skulle tænke på og bekymre sig om, hvorvidt man nu er klar til næste sæsons mode – men alligevel gør vi det hver gang. Det er fedt at gå i lækkert tøj, og have folk vende sig på gaden efter en. 

 

Nedenfor vil du kunne læse om forskellige trends indenfor kvindemode anno sommer 2020. Derudover kan du besøge 2-Biz hos Duckert og co for at blive frisk til denner sommer efter, du har fundet ud af, hvad der er på mode. 

 

Tænk tilbage på de gode gamle 80’ere og disko 

Man siger altid, at mode altid vender tilbage. 80’erne er måske den tid, som bliver vendt tilbage til flest gange og denne sommer er ikke undtagelse. Skjorter har aldrig været anset, som det mest feminine, men ikke desto mindre er 80’er kraven tilbage på mode. Den store krave, som man ser på John travolta i Saturday Night Fever er blevet teaset i mange kollektioner af de store modehuse i løbet af efterået og vinteren. 

 

Det er med i den trend, som du kan læse om længere nede, hvor man blander komfort og luksus, for at skabe en blanding. Det er ikke en ny trend, men en trend, som har været længe undervejs, hvor brands som Fear of God og Off-white har været en stor del af udviklingen.

Farverne er der knald på 

Modehuse som Prada og Louis Vitton, der efter de har fået nye creative directors, har skruet op for farten og farverne i deres kollektioner. I 2020 bliver et farverigt år, hvis modeverden får ordet. Væk med pastelfarverne og frem med de skrigende farver. Neon er denne års farve, og det gælder alle slags neon-farver. Det gælder om at skille sig ud på farvepaletten, hvilket kræver sin kvinde at gøre, men denne sæson er for de modige. 

 

Business-casual fungerer perfekt til kvindemoden 

En af de nye ting er business-casual. Flere modehuse er begyndt at style modeller med habitbukser og sweatshirt eller habit og joggingbukser. Det er to modstridende stile, der mødes i et lidt mærkværdigt sammensurium. Ikke desto mindre er en af trendene i år business casual. Det giver mange muligheder for kvinder, som om sommeren godt kan være begrænset til en nederdel og kjole.

 

Nu er der mulighed for at skeje helt ud både på farve, materiale og stilarter. Det er en spændende tid, vi går i møde. 

Tapet fra 60’erne – virkelig? 

En anden tendens, som tegner sig lige nu er mærkelige mønstre og tern, som ligner noget fra et hjem i 60’erne – det må du mene om, hvad du vil. Men kjoler i mønstre og tern, gerne i brune-nuancer, er blevet spottet på catwalken hos blandt andet JW Anderson og et luksusbrand ved navn Daniel Arsham. 

 

Så denne sommer er der fri mulighed for både at lege med materiale og farver, det gælder bare om at turde.