Lav et bålsted i haven

Hvis du mangler et sted dig og din familie kan samles udenfor, er et bålsted et oplagt valg. Med et bålsted har dig og din familie et sted i kan bruge tid sammen udenfor, og hvor i eventuelt kan prøve at lave forskelligt slags mad. Derudover kan i også invitere venner hjem, så i alle sammen kan sidde omkring bålet og hygge jer om aftenen. I kan lave en aften dedikeret til at sidde derude, hvor i kan købe ind til snobrød og skumfiduser over bål. Hvis du gerne vil bygge et bålsted, kan det være en god ide at få lagt nogen havefliser. Du kan finde billige belægningssten på sandgaardbeton.dk.

Start med at finde ud af, hvordan det skal se ud

Inde du begynder at bygge dit bålsted, er det en god ide at finde ud af, hvor det skal se ud først. Du kan prøve at finde nogen belægningssten, som du synes er flotte, og som der kan ligges under det sted, hvor bålstedet skal være. Herefter skal du finde ud af, hvad selve bålstedet skal bestå af. Det kunne for eksempel være en beton tønde, eller andet, som vil fungere for dig. Når du har styr på det, kan du finde ud af, hvor du kan få brænde, eller om du selv skal hugge noget.

Gør stedet hyggeligt

Det er en god ide at gøre stedet rundt om bålstedet hyggeligt, så det er rart at sidde dernede. Du kunne eventuelt rykke havestole derned, så i ikke skal sidde på jorden. Du kan også købe bænke, som i kan sætte rundt om bålet. Hvis du hellere vil lave siddepladserne selv, kan du også hugge eller finde nogen stubbe, som i kan sidde på. det er helt op til dig, hvad du synes der er nemmest og bedst, når du skal bygge jeres nye bålsted.