Navnemærker og alle dets muligheder

Vidste du, at du med navnemærker har mange anvendelsesmuligheder? De fleste kender navnemærker, hvis de har børn, der skal have navn i tøjet. Men du kan sagtens bruge navnemærker til meget andet.

Navnemærker til madkasser og legetøj

De moderne navnemærker eller navnelapper, som du kan klistre på og i tøj kan du også sagtens bruge til andet end tøjet. De selvklæbende navnemærker er så alsidige, at vil du kun have én type navnemærker, så er det denne slags du skal vælge. De små bløde klistermærker kan du sagtens sætte på legetøj og madkasser, for mærkerne klarer uden tøven en tur i både vaskemaskinen og opvaskemaskinen.

Navnemærker til elektronik

iPads, høretelefoner og spillekonsoller – for ikke at tale om tilhørende opladere er tit med på tur. Med et navnemærke på de dyre maskiner er sandsynligheden for at få en mistet genstand retur. Husk altid telefonnummer på navnemærket.

Navnemærker du kan sy i tøjet

Du kender måske allerede de klassiske navnebånd, der skal sys i tøjet? Navnebåndene er vævede bånd med navn, som giver et flot resultat. Mange synes dog at det er for tidskrævende at sy navnebånd i tøjet, hvis det blot er for at få navn i tøjet. Til gengæld har navnebåndene fået et ”nyt liv” hos mange kreative. Navnebånd er nemlig en rigtig billig måde at få sine egne unikke labels, som man kan bruge til kreative projekter. I stedet for bare et navn, bliver navnebåndene nu produceret med tekster som ”Made by Me”, ”Made with Love”, ”Take care – I’m handmade”.

Navnemærker til sko

Vil du gerne have navnemærker der klarer sand og suer tæer i skoene, kan du bruge laminerede vinylklistermærker. Et lamineret klistermærke har mere modstandskraft og er mere slidstærkt end de bløde navnemærker og kan sagtens tåle at sidde inden i en sko uden at blive slidt.

Navnemærker til sportstøj, arbejdstøj mm

Har du brug for navnemærker til at sætte synligt på tøjet, fx i forbindelse med sportstøj eller på arbejdstøj? Så ser transfernavnemærker et oplagt valg. Med transfermærkerne får du et neutralt og professionelt udtryk. Når du vælger transfermærker, får du navnemærker, hvor du kun får bogstaverne til at stryge på. Bogstaverne kommer på et ark, som du kan lægge direkte på tøjet, for herefter at stryge mærkerne på. Du skal ikke bekymre dig om at lægge bogstaverne med samme afstand. Det er der sørget for, inden du modtager transfermærkerne. Transfermærkerne er også fine på kasketter eller hagesmække til børn.