Opfrisk dit look med det smarte IWC ur

IWC-urene har siden 1930 været nogle prætentiøse og populære urer, som er kendt for deres flotte udseende og deres forskellige kvaliteter. Der findes et hav af forskellige udvalg af IWC urer, og de har alle en forskellig egenskab. Nogle kan du have på i vand, andre er designet til sport og så findes der de helt almindelige og smarte urer, som bare opfrisker udseendet. Du kan nemt tage ud til en forhandler, som sælger urene, eller du kan gå online og køb IWC ure her.

Det gode omdømme

IWC er et af de ældste og mest respekterede mærker i branchen med mange legendariske ure i dens kollektioner. Det burde være overraskende, at IWC’er kan være så mange, at de er en smule overvældende for mennesker, der netop nu ser nærmere på, hvad de tilbyder. At gøre sager mere komplekse er, at IWCs kollektion er i modsætning til mærker som Omega for eksempel meget bred, men lav. Det vil sige, at de ikke fremstiller en bred vifte af hver enkelt model (for eksempel tilbydes Omega Planet Ocean i mange størrelser og farver), men de udgør en meget bred vifte af unikke modeller.

Hvordan skal det bæres?

IWC har ikke gjort noget for at positionere sig som det eneste brand, en mand har brug for. Til klædelige lejligheder har du Portofino; Ingeniøren er dit værktøjsur, Aquatimer er der for alle dine dykkerurbehov, og portugiseren er den klassiske hverdag, hvilket betyder, at der virkelig ikke er nogen forkert måde at bære det på. Det skal være et ur, der uden problemer løfterdit outfit fra det kedelige og grå til det smarte og luksuriøse. Alligevel sikrer det diskret design, at det aldrig vil dominere et udseende eller vække uønsket opmærksomhed fra forbipasserende. Når det er sagt, ville vi sandsynligvis ikke parre det med svømme shorts – gem din Aquatimer til det.