Pynt børneværelset op med lækkert interiør fra Kids by Friis

Kids by Friis laver alt lige fra interiør og legetøj til børn, og er du derfor på udkig efter nogle fine pynteting til børneværelset eller blot noget nyt legetøj til dit barn? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Kids by Friis samt deres produkter, så du har mulighed for at vurdere, om det er noget for dig og dit barn.

Kids by Friis er især kendt for deres fine navnetog, som giver dig mulighed for at hæfte flere af samme produkt sammen til et tog, så du kan stave dit barns navn. Dette resulterer i noget, der kan blive til en fin dekoration på børneværelset eller til børnefødselsdagen. Navnetoget er, ligesom Kids by Friis alle andre produkter, af allerhøjeste kvalitet og med et klassisk, eventyrligt design, som ethvert barn vil elske.

Er du således interesseret i at udforske, hvilke lækre produkter brandet tilbyder? Så kan du lige her finde et stort udvalg af interiør og legetøj fra Kids by Friis.

 

Kids by Friis snekugle med H.C. Andersen figurer – den perfekte gaveidé

Nogle helt andre produkter, som Kids by Friis ligeledes er utroligt kendte for, er deres snekugler. Dette er snekugler designet til børn, hvorfor de indeholder nogle af de meste kendte, eventyrlige figurer. Kids by Friis snekugler er derfor også et kæmpe hit på de danske småbørn værelser, men du kan ligeledes bruge dem som pynt til børnefødselsdagen. Faktisk kan de fine snekugler anvendes på mange forskellige måder, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Står du således og mangler den helt perfekte gave til enten dit eget barn, en nevø eller niece eller til en vens barn? Så er en snekugle fra Kids by Friis altså den helt perfekte gaveidé til ethvert barn, der blandt andet er vil med H.C. Andersen – dette er nemlig nogle af de kendte ansigter, der befinder sig inde i snekuglerne.

 

Kids By Friis’ kerneværdier

Når Kids by Friis har gang i deres produktudvikling, er der desuden 5 meget konkrete værdier, som de har ekstra meget fokus på. Disse fem er sanser, glæde, design, farver og kvalitet, og er det ligeledes nogle af de værdier, du sætter pris på, når du skal købe ting til dit barn, så er produkterne fra Kids by Friis altså det helt rette valg for dig.