Sådan får du smukke og forførende læber

Lets face it, mænd er bare vilde med smukke og store læber. De er sexede og oser af femininitet, så vil du gøre et ekstra godt indtryk på en helt speciel mand? Så følg denne guide, hvor du lærer hvordan du gør lidt ekstra ud af dine læber helt uden botox.

Undgå tørre læber

Tørre og sprukne læber oser ikke ligefrem at sensualitet, sørg derfor får at passe godt på dine læber og brug en god læbepleje til daglig. Det kan for eksempel være en god læbescrub et par gange i ugen og så ellers bruge en god fugtende og plejede læbepomade eller læbecreme hver dag. Det vil holde dine læber fine og bløde.

Kom lidt farve på læberne

Når du gerne vil fremhæve dine læber, så kan du med fordel anvende en læbestift i en farve der klæder dig. Det er en god ide, at vælge en læbestift der både indeholde plejende produkter og som holder længe. Det kan for eksempel være en ilia lipstick, som indeholder gode og plejende olier til dine læber samtidig med at den holder farven godt. Når du bruger en lipstick eller en læbestift, så er det en god ide også at anvende en lipliner. Her kan du både bruge en lipliner i en tone mørkere end læbestiften eller vælge en lipliner i samme farve som læbestiften. Begge dele er flot, så det er en smagssag hvad man foretrækker men en lipliner er under alle omstændigheder god, at bruge til læbestiften fordi den holder farven på plads. Når du tegner dine læber op med en lipliner inden du påfører læbestiften, så kan du også nemt rette dine læber lidt til. På den måde kan du få dem til at se helt symmetriske ud og få dem til at syne en smule større.

Vælg enten at fremhæve din læber eller dine øjne

Det er en god ide, at nøjes med kun at fremhæve en del af dit ansigt. Du bør derfor ikke både tage en tung eller mørk øjenmakeup på og samtidig tage en kraftig farvet læbestift på. Det er i hvert fald meget få personer, da kan bære både at have mørk øjenskygge på og en kraftig læbestift.