Sådan bliver du sommerklar

”Sommerklar” er et begreb, som dækker over vildt mange forskellige ting og bruges ofte, naturligvis, næsten kun op til sommeren. Det giver sig selv. Men hvad dækker begrebet så over. Kort sagt, dækker begrebet ”sommerklar”, naturligvis om at blive klar til sommeren – og det er der forskellige måder at blive på, simpelthen bare fordi, der også er forskellige opfattelser af, hvad det vil sige at være klar til sommeren. For nogle mennesker handler det om ens krop. Her bruges også begrebet ”sommerkrop”, som i virkeligheden blot dækker over at have en krop, som er klar til at lægge sig på stranden med. Her handler det udelukkende om ens egne præferencer, det vil sige, hvad man selv opfatter som en sommerklar krop. At have styr på alle ens praktiske ting og føle, at man rent psykisk er klar til at gå på sommerferie, er også en måde at være sommerklar på.

En helt tredje måde at være sommerklar på er ved at få gjort sin gaderobe klar til sommeren. Det betyder, at man får styr på, hvad sommerens mode dækker over og så får købt det, som man mangler. I ganske få og enkeltstående tilfælde, vil ens tøj fra sidste sommer være nok, men i langt de fleste tilfælde vil det skulle udskiftes, enten fordi man selv har fået nye præferencer, at stilen og moden er skiftet eller man simpelthen er vokset ud af noget af det gamle.

Den sommerklare frues garderobe

Men hvordan får man så gjort sin garderobe klar til sommeren? Det spørgsmål findes der ikke noget enkelt svar på. Det skyldes blot, at sommerens tendenser, når det kommer til mode, hele tiden skifter. Derfor er det at følge med i modeblade og så videre den bedste måde at gøre sin garderobe sommerklar på, fordi man hele tiden ”er med på moden” og ikke ender med at købe ting, som ikke er på mode. Et konkret eksempel på et stykke tøj, som altid passer godt til sommeren, er en MONGUL kjole. Det er en smart kjole, som kan bæres uden bukser indenunder, hvilket er helt perfekt til sommeren. Hvis vejret dog ikke tillader det, kan et par tynde bukser sagtens gå til kjolen.

Selvom det kan være svært at vide, hvad sommeren mode byder på, er der god stadig nogle tendenser, som går igen hvert år. Nogle tendenser, må også siges at være noget, som aldrig går af mode. Bogstavelig talt. Strandhat, skuldertaske og luftige kjoler er blot tre eksempler på elementer, som ofte går igen eller bare aldrig går af mode. Der findes mange andre. Det er smart og praktisk at kende til disse gengangere, således man måske kan finde nogle af dem på tilbud til eksempelvis Black Friday, og dermed have lidt ekstra penge at kunne bruge på de ting, som viser sig at være oppe i tiden, når det bliver sommer. Dog skal man også huske, at modeblade og så videre blot er til for at kunne inspirere og ikke for at diktere, hvad man skal købe.