Sådan kan du passe på din hud i solferier

At passe på sin hud er utroligt vigtigt for os alle sammen. Dette gælder især, når vi bevæger os ud i solen. På solferier, er vi næsten konstant ude i solen, mens vi ligger ude ved poolen. Det er sådan, at vi ønsker at bruge vores ferie, og det kan vi sagtens. Vi må dog ikke glemme vores hud.

At ligge ude i solen er ikke kun dårligt for dit helbred og kan øge risikoen for kræft, hvis du ikke er opmærksom på solcremen, men det er også dårligt for din hud. Faktisk får du flere rynker af det, desværre. Det er trist, men sådan er det faktisk. Du kan dog bruge en god anti rynkecreme for at forebygge rynkerne.

Brug lidt mere tid i skyggen

Det er naturligvis gamle vaner, som vi er nødt til at lave om på. Du kan lave det til en ny vane, at du bare ikke ligger ligeså meget ude i solen. Du kan ligge i solen de tidlige timer, hvor solen ikke er ligeså skarp, og du kan ligge de timer efter solen har været på sit højeste.

Det er måske rarest for dig at ligge lige i solen og nyde det gode vejr, men din hud har desværre ikke godt af det. Den bliver langt gladere, hvis du kan sidde mere i skyggen og nyde solvejret derfra. Det vil stadig være ligeså rart og sjovt at være på ferie.

Gå med solhat

En solhat er en fantastisk opfindelse! Den passer på dit ansigt i solen, og du undgår at få brændt din hovedbund. Fordelen ved solhatten, er også at du kan sidde og læse din bog i fred, fordi du ikke får sol i øjnene.

Der er desuden mange forskellige solhatte på markedet, så du kan nemt finde den, der passer til din smag.